Lektoři

Karel Heverle
Kuchař - technolog

Jakub Pross
Kuchař - technolog
Semináře z oblasti masné výroby
Již od samotných počátků firmy pořádáme pro naše zákazníky z řeznického
a uzenářského oboru odborné semináře na aktuální témata v masné výrobě. Semináře
z této oblasti se pořádají 1-2x do roka v Hrdlořezích, v moderních prostorách Meat-Labu, následně v showroomu a zasedací místnosti, kde probíhá i pohoštění a ochutnávka. Seminářem Vás provedou naši zkušení technologové, kteří Vám vše také rádi vysvětlí.
Trvá dva dny (vždy pátek a sobota). Jedná se o celodenní program, jenž je po oba dva dny stejný. Součástí programu je také praktická výroba masných produktů, práce
s konvektomatem a dalšími stroji. V případě Vašeho zájmu Vás obchodníci s technologií seznámí podrobně, případně dohodnou zkoušky ve Vašem provozu. Po celou dobu návštěvy prostor naší firmy se o Vás bude starat náš milý a ochotný personál.
Seminář je ZDARMA!
Vaření RATIONAL CookingLive
Vždy jednou v měsíci naše potenciální zákazníky pozveme do předváděcí kuchyně v Průmyslové ulici, v Praze, kde probíhá vaření v konvektomatech RATIONAL, předního světového výrobce konvektomatů, jenž jsou nejprodávanější značkou na světě.
Nadčasové a inteligentní zařízení SelfCookingCenter s pěti smysly oplývá mnoha funkcemi, které zefektivní Vaši práci a ušetří Vám peníze. Vaření se předvádí
na špičkových strojích Rational SCC a CombiMaster. Kromě toho, že uvidíte, co stroje dovedou, také ochutnáte pokrmy v nich připravené, abyste se přesvědčili o jejich kvalitě. Celé vaření trvá přibližně dvě hodiny. Během této doby se o Vás s ochotou postaráme.
RATIONAL ACADEMY
RATIONAL ACADEMY se koná 4x ročně. Určena je pro ty z vás, kteří již konvektomat RATIONAL vlastní a chtějí zefektivnit svoji práci. Jedná se o školu vaření s konvektomatem, kde se snažíme zdokonalit schopnosti našich obchodních partnerů tím, že jim ukážeme maximální využití stroje SelfCookingCenter. Používat přístroj Vás naučí kuchaři/technologové Karel Heverle a Jan Krušina.
Vařit budete v naší předváděcí kuchyni v Průmyslové ulici, v Praze. Vyzkoušíte
si simulovaný provoz hotelových zařízení, získáte zkušenosti a naučíte se využívat všechny pokročilé funkce. Protože se Vám chceme plně věnovat, počet míst
na akademii je omezen. Celé vaření trvá 4-5 hodin. Po absolvování naší akademie obdržíte CERTIFIKÁT a malý DÁREK.
Semináře na témata z gastronomie
Myslíme na naše partnery a prodejce z gastronomické sféry. S uvedením nového katalogu pořádáme na naší pobočce v Průmyslové ulici předvádění novinek v sortimentu gastronomických zařízení. Uvidíte nejnovější technologie a gastronomické příslušenství pro tepelné zpracování či přípravu v praxi. Celý seminář je spojený s vařením. Připravené pokrmy samozřejmě také ochutnáte.
Seminář je ZDARMA!Kuchař - technolog
Kuchař - technolog
2019Únor | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 |