Váš košík je prázdný
Služby Vzdělávání a školení Semináře a vaření

Semináře a vaření

Semináře z oblasti masné výroby

  • Již od samotných počátků firmy pořádáme pro naše zákazníky z řeznického
    a uzenářského oboru odborné semináře na aktuální témata v masné výrobě. Semináře
    z této oblasti se pořádají 1-2x do roka v Hrdlořezích, v moderních prostorách Meat-Labu, následně v showroomu a zasedací místnosti, kde probíhá i pohoštění a ochutnávka. Seminářem Vás provedou naši zkušení technologové, kteří Vám vše také rádi vysvětlí.

    Trvá dva dny (vždy pátek a sobota). Jedná se o celodenní program, jenž je po oba dva dny stejný. Součástí programu je také praktická výroba masných produktů, práce
    s konvektomatem a dalšími stroji. V případě Vašeho zájmu Vás obchodníci s technologií seznámí podrobně, případně dohodnou zkoušky ve Vašem provozu. Po celou dobu návštěvy prostor naší firmy se o Vás bude starat náš milý a ochotný personál.

    Seminář je ZDARMA!

  •  

Vaření RATIONAL CookingLive

  • Vždy jednou v měsíci naše potenciální zákazníky pozveme do předváděcí kuchyně v Průmyslové ulici, v Praze, kde probíhá vaření v konvektomatech RATIONAL, předního světového výrobce konvektomatů, jenž jsou nejprodávanější značkou na světě.

    Nadčasové a inteligentní zařízení SelfCookingCenter s pěti smysly oplývá mnoha funkcemi, které zefektivní Vaši práci a ušetří Vám peníze. Vaření se předvádí
    na špičkových strojích Rational SCC a CombiMaster. Kromě toho, že uvidíte, co stroje dovedou, také ochutnáte pokrmy v nich připravené, abyste se přesvědčili o jejich kvalitě. Celé vaření trvá přibližně dvě hodiny. Během této doby se o Vás s ochotou postaráme.

    Vaření je ZDARMA!
  •  

RATIONAL ACADEMY

  • RATIONAL ACADEMY se koná 4x ročně. Určena je pro ty z vás, kteří již konvektomat RATIONAL vlastní a chtějí zefektivnit svoji práci. Jedná se o školu vaření s konvektomatem, kde se snažíme zdokonalit schopnosti našich obchodních partnerů tím, že jim ukážeme maximální využití stroje SelfCookingCenter. Používat přístroj Vás naučí kuchaři/technologové Karel Heverle a Jan Krušina.

    Vařit budete v naší předváděcí kuchyni v Průmyslové ulici, v Praze. Vyzkoušíte
    si simulovaný provoz hotelových zařízení, získáte zkušenosti a naučíte se využívat všechny pokročilé funkce. Protože se Vám chceme plně věnovat, počet míst
    na akademii je omezen. Celé vaření trvá 4-5 hodin. Po absolvování naší akademie obdržíte CERTIFIKÁT a malý DÁREK.

    Akademie je ZDARMA!
  •  

Semináře na témata z gastronomie

  • Myslíme na naše partnery a prodejce z gastronomické sféry. S uvedením nového katalogu pořádáme na naší pobočce v Průmyslové ulici předvádění novinek v sortimentu gastronomických zařízení. Uvidíte nejnovější technologie a gastronomické příslušenství pro tepelné zpracování či přípravu v praxi. Celý seminář je spojený s vařením. Připravené pokrmy samozřejmě také ochutnáte.

    Seminář je ZDARMA!
  •  

Lektoři

Foto-479-2.jpg

Karel Heverle

Kuchař - technolog

jakub-nastym.jpg

Jakub Pross

Kuchař - technolog

2019Únor
PoÚtStČtSoNe
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
2 / 2019

Akce v měsíci

Rational Cooking Live

20.02.2019

Zveme Vás na vaření!

Přijďte se k nám podívat na vaření
v konvektomatech RATIONAL, které se koná
od 14:00 v předváděcí kuchyni na pobočce
v Průmyslové ulici. Vařením Vás provedou
zkušení kuchaři, kteří Vám rádi a s ochotou poradí.

Co Vás čeká? Uvidíte rozpékání, pečení a vaření
více druhů jídel najednou, přípravu minutkové
kuchyně (ryby, grilovaná zelenina)
a předvedeme si mytí. Na své si přijdou
i Vaše chuťové pohárky. Připravené
pokrmy ochutnáte.

To vše zvládneme během 2 hodin.

detail semináře