Statický výrobník šlehačky. Nerezová vakuově izolovaná láhev s dvojitou stěnou. Udržuje chladnou náplň až 8 hodin, teplou až 3 hodiny. Inovační systém výtlakové trubky - snadné dávkování stlačením. K přípravě šlehačky, nadýchaných lehkých krémů, dezertů, teplých a studených omáček i našlehaných krémových polévek. Vybaveno protiskluzovou podložkou a odkapávací miskou. Možné mýt v myčkách. Vyhovuje všem požadavkům HACCP.
Profesionální šlehačková láhev s termoizolací
Tato volně stojící, nerezová láhev s vakuově izolovanou dvojitou stěnou je navržena pro profesionální použití v restauracích, kavárnách, hotelích a cateringových provozech. Umožňuje snadnou přípravu čerstvé šlehačky, lehkých krémů, dezertů, krémových polévek i omáček. Thermo Xpress Whip PLUS udržuje chladnou náplň až 8 hodin a teplou až 4 hodiny.
Hlavní výhody:
Šetří čas i náklady, díky vyššímu výstupu a menší spotřebě surovin. Láhev je navíc mobilní, flexibilní a prostorově úsporná, což z ní dělá ideálního pomocníka pro self-service bufety nebo cateringové akce.
Balení obsahuje:
Tento set zahrnuje vše, co potřebujete pro profesionální a efektivní použití šlehačkové láhve iSi Thermo Xpress Whip PLUS v kuchyni nebo při cateringových akcích.