Vanilkový cukr od značky Gastro Line je esenciální přísadou pro všechny milovníky dezertů a sladkých pochoutek. S hmotností 950 g v balení máte dostatek této kvalitní přísady pro přípravu mnoha…
Skořicový cukr od značky Gastro Line je dokonalou kombinací sladkosti a teplého aroma skořice, která dodá vašim dezertům nezapomenutelnou chuťovou dimenzi. S hmotností 950 g v balení máte dostatek…
Skořicový cukr od značky Gastro Line je dokonalou kombinací sladkosti a teplého aroma skořice, která dodá vašim dezertům nezapomenutelnou chuťovou dimenzi. S hmotností 200 g v balení máte dostatek…
Vanilkový cukr od značky Gastro Line je esenciální přísadou pro všechny milovníky dezertů a sladkých pochoutek. S hmotností 200 g v balení máte dostatek této kvalitní přísady pro přípravu mnoha…
Víte, co dodá vašemu dezertu šmrnc a co vylepší vaše krémy tak, že je možná nestihnete ani použít do dezertu? Vanilinový cukr je oblíbenou přísadou, která má široké použití nejen při pečení, ale i…
Víte, které koření rozděluje společnost na ty, kdo jej miluji, a na ty, kteří jej nemohou ani cítit? Překvapivě je jím aromatická a lehce ostrá skořice. Umíte si ale představit jablečný závin bez…
Kulér - jinak také Potravinářský karamel s označením E150C je tekuté potravinářské barvivo tmavě hnědé až černé barvy vyrobené karamelizací cukru (např.sacharóza, glukóza) při teplotách nad 100°C,…
Rosalin je čištěná a krystalizovaná dextróza, která zlepšuje řeznou pevnost a udržení barvy u syrových klobás. Používá se při výrobě fermentovaných masných výrobků. Kromě toho urychluje také proces…
Dextróza, známá také jako hroznový cukr, je jednoduchý cukr s přirozeně sladkou chutí, který se používá ke startovací kultuře při výrobě fermentovaných masných výrobků.
Dextróza, známá také jako hroznový cukr, je jednoduchý cukr s přirozeně sladkou chutí, který se používá ke startovací kultuře při výrobě fermentovaných masných výrobků. Doporučené dávkování: 3-5 g na…
Milujete vůni čerstvě sklízeného ovoce, kterému nikdy neodoláte a každý druhý kousek skončí ve vaší puse? Pokud však nezvládnete celou sklizeň spořádat během sbírání, připravte si ze sladkých plodů…
Domácí zavařování je v kurzu. Proto neváhejte a připravte si sladký džem, kterému vaše chuťové pohárky neodolají. Pokud sáhnete po želírovacím ovocném cukru od Labety, odpadnou vám starosti s tím, co…
Věděli jste, že džem můžete připravit i v domácí pekárně? Pokud máte rádi nové věci a rádi zkoušíte nové receptury, zkuste vytvořit džemy netradičních chutí. Chcete mixovat jablka se skořicí či…
Víte, jaký je jeden z nejoblíbenějších druhů ovoce? Tipovali jste jahody? Správně! Jahody milují děti i dospělí. Nejlepší jsou samozřejmě čerstvé. Pokud však dojdou, neexistuje lepší džem, než právě…
Při pohledu na koše sklizeného ovoce si říkáte, že se letošní úrodě dařilo? Jahody, meruňky, hrušky, švestky - ať už máte jakékoli ovoce, nezapomeňte si z něj připravit i pár skleniček chutného…
Už se těšíte na letošní sklizeň ovoce? Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí džem. A protože…
Kompoty u vás nefrčí, ale po dobrých marmeládách a džemech se vždy slehne zem? Aby byly ještě lepší, máme pro vás skvělý JamFix 3:1, který si hravě poradí s každým sladším ovocem a vykouzlí z něj…
Dostali jste od sousedky koš meruněk, ale koláčů jste již přejedení? Zkuste si z nich připravit výtečný džem. A pokud máte čas, můžete si pohrát s chutěmi. Jednodruhové džemy jsou klasikou, která…
Máte doma děti, kterým rádi dopřáváte domácí výrobky? Už jste jim zkusili dát zdravý bílý jogurt s domácím džemem? A co říkají na čerstvé koblihy? Nic z toho se neobejde bez ovocného džemu. Zapomeňte…
Zbožňujete džemy ale chcete se vyhnout nadměrné konzumaci sacharózy? Nevěšte hlavu. Díky Želírfixu s ovocným cukrem, si můžete vyrobit domácí džemy za použití fruktózy, která Vám je osladí stejně…
Žádná letní grilovačka se nemůže obejít bez nakládané zeleniny. Ať už sázíte na klasické okurky, cibulky či mladou kukuřici, alfou a omegou úspěchu je vždy správně připravený nálev, který dodává…
Víte, co vznikne, když smícháte čerstvě natrhané jahody s želírovacím cukrem a přidáte trochu kyseliny citrónové? Poctivý domácí džem s dokonale vyváženou chutí. Kyselina citronová je totiž to pravé,…
Pro ty, kteří se chtějí vyhnout běžnému řepnému cukru z různých důvodů nebo jednoduše hledají alternativu, máme pro vás fruktózu. Fruktóza je ovocný cukr, který je skvělou volbou pro běžné slazení i…