Hovězí střeva se vynikajícím způsobem uplatňují při výrobě špekáčků, ale svou všestranností dokáží přispět i k tvorbě fantastických točených salámů nebo dokonalých jelit. Přírodní hovězí střívka se vyznačují velmi dobrou přilnavostí, jsou pružná a odolná při vaření, smažení nebo uzení. Tato střeva umožňují výrobě masných specialit dosáhnout optimální textury, chuti a vzhledu. Díky nim můžete s jistotou připravit kvalitní masné produkty s autentickým aroma a lahodným křupáním při každém soustu. Nabízíme také kvalitní hovězí deník, který se skvěle hodí pro vytváření specialit, jako jsou paštiky, zauzené salámy nebo paštiky, a zajišťuje výjimečnou chuť a kvalitu.
Hledáte hovězí střeva na špekáčky a další masné výrobky? Máme pro vás i další pomůcky, které by se vám na výrobu uzenin mohly hodit.
Hovězí deník je vhodný přírodní obal pro výrobu tlačenky a zauzených salámů. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků. S hovězími nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na výrobu špekáčků. Příprava před plněním je velice…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků. S hovězími nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na výrobu špekáčků. Příprava před plněním je velice…