Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi.
Ergonomická rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje pohodlný úchop. Ochranný kryt snižuje riziko sklouznutí ruky k čepeli při práci. Nůž se dá mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční čištění. Nástroj je certifikovány pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy.
GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.