Knihy o pečení chleba

V dnešní době je životní tempo stále rychlejší. Nabídka pečiva v obchodech je velmi bohatá, a přesto čím dál víc lidí dává přednost přípravě chleba v domácích podmínkách. Nejde o módní vlnu, jak by se mohlo zdát, ale spíš o návrat k tradicím a zdravějšímu stravování.

Mějte kontrolu nad tím, co jíte

Pečení chleba doma znamená cestu zpět k tradičnímu řemeslu a odpovědnosti za to, co konzumujeme. Lidé chtějí znát složení chleba, vybrat si pro jeho přípravu kvalitní suroviny a získat kontrolu nad procesem pečení. Chuť domácího chleba je jedinečná. Většina průmyslově vyráběného chleba obsahuje přísady na prodloužení trvanlivosti a zvýraznění chuti, čemuž se při domácím pečení můžete zcela vyhnout. 

Domácí pečení chleba je nejen o vytváření jídla. Je to zážitek spojený s láskou k tradici, chuťovým potěšením, kreativitou a snahou o zdravější stravovací návyky. Je to cesta zpátky ke kořenům, ke kvalitnímu jídlu a společné radosti z jednoduchého, ale ohromujícího aktu pečení. 

Další pomůcky na pečení najdete v kategorii vaření, pečení a uzení

Pokračovat ve čtení
Strana 1 z 1 / 1 produktů celkem
Nakladatelství Jan Vašut Pečeme chleba Anna Walz

Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste…

Skladem > 5 ks
9. 9. u vás
179 Kč
179 Kč bez DPH