Hořáky, flambovače a opalováky by neměly chybět v žádné kuchyni. Kuchařský hořák a flambovač patří mezi velké kuchyňské pomocníky. Připravíte díky nim skvělá jídla. Své uplatnění najdou v profesionálním provozu, v domácích podmínkách i na tradiční zabijačce.
Oheň z flambovací pistole dodá jídlu specifickou chuť i barvu. Pistole dokáže efektivně zakouřit vybrané jídlo a je oblíbenou pomůckou při přípravě dobrot, které vyžadují dramatický efekt plamene, jako je flambování některých dezertů (například crème brûlée). Flambovací pistole jsou opatřeny šikovnou bezpečnostní pojistkou, takže si sami regulujete intenzitu plamene. Flambování je efektním způsobem, jak dokončit některá jídla v kuchyni nebo přímo na stole před hosty, pro které tak bude závěrečná příprava jídla neotřelým zážitkem.
Opalovák neboli opalovací hořák skvěle poslouží k odstranění štětin z prasete na zabijačce. Při kontaktu plamene s kůží zvířete dojde k odstranění štětin i sterilizaci kůže. Práce s plynovým opalovacím hořákem je snadná a pohodlná. Opalování štětin prasete je důležitým krokem při tradičním zpracování zvířete. Získáte tak čisté maso k dalšímu zpracování. Opalovací hořák na propan-butan má také rychlospoušť, která slouží k regulaci výkonu.
Hledáte další praktické pomůcky do kuchyně? Prohlédněte si nabídku pánví, pekáčů a dalšího nářadí na vaření.
HENDI Jet kuchařský hořák – sada s kartuší je nepostradatelný plynový hořák v každé kuchyni pro tepelnou úpravu a vypalování. Hořák byl vyvinut ve spolupráci s jedním z nejlepších průmyslových…
Nádoba na pastu značky Hendi je příslušenstvím k ohřívači pro veřejné stravování. Sada obsahuje 2 nádoby.
Flambovací pistole je vysoce účinný a efektivní hořák. Je ideálním a praktickým doplňkem každé kuchyně, má všestranné využití také v dílně a jinde v domácnosti.