Poradíme s hygienou potravin a pokrmů

1_plán HACCP.png

Plán HACCP

Plán systému analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (HACCP) je druh certifikace pro kontrolu a řízení kvality a nezávadnosti potravin při výrobě v potravinářských provozech.

Konkrétně jde o předurčení konkrétních kritických míst a situací v procesu výroby. Váš HACCP plán vytvoříme a spolehlivě implementujeme.

4_Audit.png

Audit a hygienická praxe

Profesionálně zhodnotíme funkčnost systému kritických bodů ve vašem provozu a navrhneme jeho optimalizaci.

Díky pohledu zvenčí dokážeme efektivně rozpoznat nedostatky a navrhnout jejich řešení.

Zavedeme u vás odpovídající hygienickou praxi a prostředky dle typu provozovny.

3_dokončení studie.png

Sanitační řád

Zpracujeme pro vás dokumenty, které popisují procesy sanitace.

Sanitační řád a dílčí plány připravujeme na klíč. Zaškolíme pracovníky.

Součástí procesu je případný validační test. Pomáháme s kontrolou a efektivním řízením procesu.

3_Poradenství a servis.png

Poradenství a servis pro hygienu potravin

Poskytneme vám poradenství vycházející z našich dlouholetých zkušeností v oblasti hygieny potravin, a pomůžeme vám tak dosáhnout vysoké úrovně ochrany lidského zdraví při výrobě potravinářských produktů.

Pomůžeme vám také s dokumentací a výběrem vhodných dezinfekčních a čisticích přípravků.

Zaměřujeme se i na problematiku biofilmu a pomáháme s jeho odstraněním a nastavením prevence.

Řešíme také problematiku případných nevyhovujících mikrobiologických výsledků.

 

Řez 12/2024

V aktuálním čísle časopisu ŘEZ naleznete zajímavé články a rozhovory v oblasti řeznictví.