Zpracujeme a implementujeme HACCP plán vašeho provozu. Dále u vás provedeme audit a zavedeme správnou výrobní a hygienickou praxi.
Vypracujeme také sanitační řád a zavedeme odpovídající prostředky podle typu provozu.
Nabízíme i školení hygienického minima a poradenství, podporu a servis v oblasti hygieny potravin.
Plán systému analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (HACCP) je druh certifikace pro kontrolu a řízení kvality a nezávadnosti potravin při výrobě v potravinářských provozech.
Konkrétně jde o předurčení konkrétních kritických míst a situací v procesu výroby. Váš HACCP plán vytvoříme a spolehlivě implementujeme.
Profesionálně zhodnotíme funkčnost systému kritických bodů ve vašem provozu a navrhneme jeho optimalizaci.
Díky pohledu zvenčí dokážeme efektivně rozpoznat nedostatky a navrhnout jejich řešení.
Zavedeme u vás odpovídající hygienickou praxi a prostředky dle typu provozovny.
Zpracujeme pro vás dokumenty, které popisují procesy sanitace.
Sanitační řád a dílčí plány připravujeme na klíč. Zaškolíme pracovníky.
Součástí procesu je případný validační test. Pomáháme s kontrolou a efektivním řízením procesu.
Poskytneme vám poradenství vycházející z našich dlouholetých zkušeností v oblasti hygieny potravin, a pomůžeme vám tak dosáhnout vysoké úrovně ochrany lidského zdraví při výrobě potravinářských produktů.
Pomůžeme vám také s dokumentací a výběrem vhodných dezinfekčních a čisticích přípravků.
Zaměřujeme se i na problematiku biofilmu a pomáháme s jeho odstraněním a nastavením prevence.
Řešíme také problematiku případných nevyhovujících mikrobiologických výsledků.
V aktuálním čísle časopisu ŘEZ naleznete zajímavé články a rozhovory v oblasti řeznictví.