Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
V naší knižní kolekci najdete vše, co potřebujete znát ke správnému zpracování masa. Zajímavé informace, normy, postupy a tipy od odborníků – vše shrnuto v užitečných knihách pro ty, kteří se zajímají o maso a jeho zpracování. Ponořte se do knižních titulů, které jsou vytvořeny s ohledem na potřeby řezníků, potravinářských provozů i amatérských kuchařů.
Při zpracování masa je klíčové dodržovat určité bezpečnostní a hygienické normy. V knižní nabídce naleznete například užitečné knihy o mase s tipy, které vám pomohou minimalizovat rizika spojená se špatným skladováním, opracováním nebo kontaminací masa. Některé tituly vám poskytnou návody, jak využít celý kus masa, abyste minimalizovali odpad. Získejte hlubší znalosti, zdokonalte své dovednosti a předcházejte možným rizikům při manipulaci s masem.
V naší nabídce najdete například praktické knihy o zpracování zvěřiny včetně tipů pro myslivce nebo získáte cenné rady od profesionálních rybářů. Nechybějí v ní ani publikace, které se věnují normám pro jateční opracování a bourání masa různých druhů.
Zajímají vás tituly z oblasti grilování, uzení masa nebo chovu zvířat ? Vybírejte podle libosti.