V naší knižní kolekci najdete vše, co potřebujete znát ke správnému zpracování masa. Zajímavé informace, normy, postupy a tipy od odborníků – vše shrnuto v užitečných knihách pro ty, kteří se zajímají o maso a jeho zpracování. Ponořte se do knižních titulů, které jsou vytvořeny s ohledem na potřeby řezníků, potravinářských provozů i amatérských kuchařů. 

Vybírejte z knih, ve kterých hraje maso hlavní roli

Při zpracování masa je klíčové dodržovat určité bezpečnostní a hygienické normy. V knižní nabídce naleznete například užitečné knihy o mase s tipy, které vám pomohou minimalizovat rizika spojená se špatným skladováním, opracováním nebo kontaminací masa. Některé tituly vám poskytnou návody, jak využít celý kus masa, abyste minimalizovali odpad. Získejte hlubší znalosti, zdokonalte své dovednosti a předcházejte možným rizikům při manipulaci s masem.

V naší nabídce najdete například praktické knihy o zpracování zvěřiny včetně tipů pro myslivce nebo získáte cenné rady od profesionálních rybářů. Nechybějí v ní ani publikace, které se věnují normám pro jateční opracování a bourání masa různých druhů. 

Zajímají vás tituly z oblasti grilování, uzení masa nebo chovu zvířat ? Vybírejte podle libosti.

Zjistit stav objednávky