Sacharometr - cukroměr na víno je zařízení potřebné k rychlému a přesnému zjištění množství cukru ve vinařské várce nebo pivní mladině. Vinometr je areometr škálovaný v Ballingových stupních (°Blg) -…
Refraktometr - praktické zařízení pro měření koncentrace cukru v moštu nebo pivní mladině, vyjádřené ve stupních Brix (% Brix) a pro stanovení potenciálního obsahu alkoholu ve víně nebo pivu (%).
Inovativní, horizontální, nerozbitná vzduchová komora určená pro demižony a zavařovací sklenice, kterou můžete umístit na spíž. Vzduchová komora umožňuje uvolňování oxidu uhličitého při fermentaci a…
Tříštivá hranatá vzduchová uzávěra určená k instalaci na stranu fermentačních nádob, umožňující uvolňování oxidu uhličitého při fermentaci a zabezpečení vsázky proti přístupu much a jiného hmyzu.
Pokud se chcete během fermentace zbavit nepříjemných pachů, náš pohlcovač pachů fermentace je jediným produktem na trhu, který nabízí efektivní řešení. Je to úžasný vynález, který vám umožní zbavit…