Podnos značky Hendi je univerzální doplněk s elegantním designem z nerezové oceli, který se doporučuje zejména pro prezentaci cukrářských výrobků, předkrmů a občerstvení.
Obdélníková bílá vložná miska Tura z kvalitního melaminu o rozměrech 325 × 176 × 40 mm s objemem 1 litr je ideálním řešením pro výdejní zóny, bufety a salátové bary. Kompaktní tvar a decentní design…
Délka snímače: 140 mm. Baterie je součástí dodávky. Rozsah měření: –50 / +300 °C.
Lněný bělený uzenářský provázek vhodný k převazování uzenin a dalších masných výrobků. Tento uzenářský motouz má mnoho využití i v kuchyni.
Moderní utěrky s antibakteriálním účinkem, které velmi dobře sají, čistí a rychle schnou. Jedinečná kombinace vláken a pojiva použitá ve výrobcích Lavette Super zajišťuje antibakteriální účinek.…
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého plastu…
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého plastu…
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého plastu…
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého plastu…
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého plastu…
Tento Giesser univerzální nůž je ideální pro širokou škálu kuchyňských úkolů. S dlouhým zvlněným ostřím poskytuje dokonalý řez pro různé typy potravin.
Tento Giesser univerzální nůž je ideální pro širokou škálu kuchyňských úkolů. S dlouhým zvlněným ostřím poskytuje dokonalý řez pro různé typy potravin.