Vepřová střeva jsou nepostradatelným obalem pro široký sortiment masných výrobků, od klasických klobás (farmářská, zvěřinová, pirátská, ostravská, papriková, grilovací) až po jitrnice, jelita či speciality jako čabajka, fuet nebo chorizo. Díky své přirozené pružnosti a vysoké odolnosti jsou vepřová střívka ideální pro uzeniny, které vyžadují pevný tvar a správné prozrání během uzení.
Pro výrobu tradičních klobásových produktů představují vepřová střeva na klobásy spolehlivou volbu – od nejmenšího kalibru 28/30 mm pro grilovací klobásky až po nejširší kalibr 40/43+ mm určený na špekáčky. Tato klobásová střeva navíc vynikají perfektní prodyšností, což umožňuje rovnoměrné zrání a autentické aroma.
👉 Inspirujte se našimi recepty na domácí klobásy a uzeniny v blogu s recepty a vyzkoušejte tradiční i netradiční kombinace chutí!
Přírodní vepřová střívka jsou pro lidský organismus velmi dobře stravitelná. Před samotným plněním je ale nutné mít na paměti několik věcí.
Hledáte vepřová střívka na klobásy a další masné výrobky? Máme pro vás i další pomůcky, které by se vám na výrobu uzenin mohly hodit.
Vepřová střívka na klobásy a jitrnice vám zaručí jedinečnou chuť. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy.
Vepřová konečnice je vhodný přírodní obal pro výrobu salámů a paštik.
Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy.
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás a jitrnic. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy i jitrnice. Příprava před plněním je…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích jitrnic a jelit. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na jitrnice, ale i na jelita. Příprava před…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích uzenin. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na jitrnice, jelita a špekáčky. Příprava před plněním je…