Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
V naší nabídce najdete plničky na klobásy různých velikostí, s nimiž bude tvorba klobás, jitrnic, jelit a dalších pochoutek hračka. Plničky jsou vyrobeny z nerezové oceli, takže nebudou podléhat korozi a odpovídají hygienickým standardům. Navíc je lze jednoduše demontovat, což usnadňuje jejich údržbu.
Elektrické plničky se hodí do restaurací a dalších profesionálních gastroprovozů. Mají velkou sílu, takže i plnění střívek tužšími směsmi, jako je právě směs na klobásy, půjde bez velké námahy. Elektrické plničky najdete ve vertikálním provedení, takže vám na pracovním stole nezaberou příliš mnoho místa. Narážka na klobásy disponuje plnicími nástavci různých velikostí. S vertikální elektrickou plničkou naplníte umělá i přírodní střeva připravenou směsí a dosáhnete dokonalého vzhledu produktu.
Pro přípravu klobás, jitrnic, jelit a dalších pochoutek není nutné mít velkou plničku. Stačí vám plnička o objemu 3–5 l.
Ruční plničky jsou vhodné do domácností nebo provozů, kde se plní pouze nárazově.
Pro vynikající klobásy je v první řadě důležitá kvalitní směs, kterou si předem připravíte, a samozřejmě dobrá střívka. Umělá nebo přírodní střívka dejte na chvíli do hrnce s teplou vodou a propláchněte. Bude se vám s nimi lépe pracovat a snáz je nasunete na nástavec. Čím víc směsi natlačíte dovnitř plničky, tím méně vzduchu v ní bude, což minimalizuje výskyt vzduchových bublin ve výsledném produktu. V případě, že používáte mechanickou plničku, je nutná přítomnost dvou lidí. Jedna osoba obsluhuje plničku a druhá má na starosti samotné plnění střívek. U elektrické plničky může být pouze jeden člověk.