Vepřová střívka na klobásy a jitrnice vám zaručí jedinečnou chuť. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody…
Tento Giesser univerzální nůž je ideální pro širokou škálu kuchyňských úkolů. S dlouhým zvlněným ostřím poskytuje dokonalý řez pro různé typy potravin.
Univerzální GIESSER je opravdovou definicí skvělého poměru cena/výkon. Praktický kuchyňský nůž s zvlněným ostřím o délce 11 cm se hodí pro úpravu široké škály surovin. Vyniká právě svou všestranností…
Ergo Steel II je praktický ostřič nožů. Narovnává obě strany ostří současně a prodlužuje životnost nožů. Použití je snadné – stačí nůž několikrát protáhnout mezi pružnými ocelovými dráty. Výsledkem…
Řeznický štoček s bočnicemi je špičkovým nástrojem pro vaše řeznické dovednosti. S důrazem na tradici a inovaci jsme vytvořili tento vál s prodlouženým tvarem, který nejenže usnadňuje krájení a…
Hrnec střední velikosti nabízíme celkem v šesti velikostech až do objemu 42,5 l. Je však vyšší než kastrol, proto se hodí na vaření větších kusů masa, ale i většího množství omáček a polévek,…
Plastová lodna na maso typu E1 se vynikajícím způsobem hodí pro efektivní transport a bezpečné uskladnění masa a masných výrobků. Tato přepravka byla vyrobena v souladu s přísnými normami pro styk s…
Všestranný mlýnek na maso v kompaktním designu, který se hodí do každé domácnosti. Kvalitní nerezová ocel a hliník zajišťují dlouhou životnost. Výrobek s 400 W motorem se hodí pro zpracování všech…
Vychutnejte si ten pravý požitek z kávy. Vyzkoušejte kávovar na filtrovanou kávu s nerezovým krytem a skleněnou konvicí, která pojme 10 velkých a 15 malých šálků. Další výbava zahrnuje funkci…
Suchý průtokový chladič Anta MK 20 je určen pro stáčení a dochlazování sudových nápojů.
Kompaktní zatavovač zásobníků HENDI je nejlepším řešením pro zatavování čerstvých potravin. Hermetické balení zajišťuje dlouhou čerstvost pokrmů. Ideální pro cateringové společnosti, restaurace a…
Toto zelené základní koření jihoevropských kuchyní dodáváme v nadrolené formě. Její šetrné sušení zachovává krásně zelenou barvu i svěží aroma, které je nepostradatelné zejména v italské kuchyni.
Fermentovaný zelený pepř z kambodžské oblasti Kampot je skutečnou delikatesou mezi kořením. Ručně sklízené kuličky zůstávají měkké, šťavnaté a mají jemně nasládlou, ale zároveň intenzivně pepřovou…
Při výrobě sušenýho masa je koření prostě grunt a pro biltong to platí obzvlášť. Abys to měl co nejsnadnější, tak jsme se rozhodli, že se podělíme o naši unikátní směs, kterou sami vyrábíme a…
Při výrobě sušenýho masa je koření prostě grunt. Abys to měl co nejsnadnější, tak jsme se rozhodli, že se podělíme o naši unikátní směs, kterou sami používáme a která je vyšlechtěná jak Baron von…
S naším kouřem si dneska můžeš "zaudit" maso klidně i v paneláku. Tekutý kouř můžeš použít všude tam, kde potřebuješ zvýraznit chuť a vůni kouře. Dává totiž masu a jiným pochutinám úžasnou uzenou…
S naším kouřem si dneska můžeš "zaudit" maso klidně i v paneláku. Tekutý kouř můžeš použít všude tam, kde potřebuješ zvýraznit chuť a vůni kouře. Dává totiž masu a jiným pochutinám úžasnou uzenou…