pH metry jsou nezbytnými nástroji pro kontrolu kyselosti a alkalinity potravin v gastronomii. S jejich pomocí lze dosáhnout konzistentních výsledků při zachování požadovaných vlastností produktů.
V oblasti potravinářské výroby hraje hodnota pH a teplota velkou roli. S přístrojem testo 205 změříte současně hodnotu pH a teplotu v polotuhých médiích. Poněvadž je pH-metr / teploměr velmi robustní…
Hodnota pH a teplota jsou důležité parametry pro zajištění kvality výrobků a oblasti potravinářství, v kosmetickém průmyslu, v oblasti sanity, vytápění, klimatizace a dalších. S pH-metrem /…
Kosmetický průmysl, potravinářství, kovoprůmysl: pH metr testo 206-pH2 se používá na mnoha místech. Hodí se totiž pro měření hodnoty pH u polotuhých médií.
S pH pufrovým roztokem 4,01 můžete provést kalibraci a nastavení pH přístroje.
S pH pufrovým roztokem 7,00 můžete provést kalibraci a nastavení pH přístroje.
PH sondu skladujte s uchovávací krytkou naplněnou gelem KCL – chráníte tak sondu před vyschnutím.