V naší nabídce najdete také široký výběr kvalitních pánví, které jsou navrženy s důrazem na výkon a trvanlivost. S našimi pánvemi budete moci snadno připravovat širokou škálu pokrmů od křupavých smažených pokrmů po jemné omáčky.
- Nerezová pánev : rychle se rozpaluje a dlouho drží teplotu. Vydrží téměř jakékoli zacházení, je odolná a má dlouhou životnost. Je velmi vhodná na restování masa i zeleniny, ale i k přípravě vaječných pokrmů a rychlých chuťovek.
- Ocelová pánev : Je velmi oblíbená mezi profesionálními kuchaři, protože je stabilní a díky dlouhé rukojeti dobře sedne do ruky. Je okamžitě rozpálená (i na indukci), což je v rychlém provozu nepopíratelná výhoda. Je velmi vhodná na restování masa a zeleniny
- Teflonová pánev : Hliníkovo-teflonová pánev je vhodná pro všechny typy tepelné úpravy. Pánev snese teplotu až 250°C, díky hliníku se rychle rozehřívá a dlouho udržuje teplotu.
- Karamická pánev : Rovnoměrné rozložení tepla a nepřilnavý povrch. Vhodná pro všechny typy tepelné úpravy.
- Litinové pánve : Tyto pánve jsou hojně využívané na venkovních akcích, jako jsou jarmarky, vinobraní, trhy a festivaly. Hodí se na přípravu halušek, masových směsí, pečených brambor, ale i těstovinových pokrmů. Pánve jsou téměř nesmrtelné a v provozu mohou sloužit dlouho a věrně.
Pro dokonalou manipulaci s vaším pokrmem na pánvi, nezapomeňte na nenahraditelnou pomůcku - obracečku či špachtli.