První rýžovar byl uveden na trh v Japonsku v roce 1955. Tento průlomový vynález přinesl revoluci ve způsobu, jakým se připravuje rýže, a stal se nepostradatelným pomocníkem v japonských domácnostech i restauracích. V dnešní době se bez něj v profesionální kuchyni prakticky neobejdete. Ušetří vám čas, který byste jinak trávili rutinní prací. Vaření rýže v klasickém hrnci vyžaduje pozornost a snadno může dojít k jejímu rozvaření. S rýžovarem už nic z toho kuchaři řešit nemusejí a mohou se soustředit na jiné činnosti.
Podívejte se i na další nabídku produktů termické techniky.
Rýžovar Profi Line je nepostradatelným doplňkem každé profesionální kuchyně. Po uvaření porce automaticky přejde do režimu udržování teploty. Rýžovar dobře poslouží i pro tepelné zpracování zeleniny,…
Rýžovar Profi Line je nepostradatelným doplňkem každé profesionální kuchyně. Po uvaření porce automaticky přejde do režimu udržování teploty. V rýžovaru připravíte díky parnímu koši také zeleninu,…