Nerezový bimetalový vpichový teploměr pro kontrolu teploty v jádře výrobku s rozsahem 0 až +120 °C. Výrobek o rozměrech 50x120x50 umožňuje spolehlivé měření teploty výrobků v portravinářském průmyslu.
Teploměr do udírny TR-100 má rozsah stupnice od 0 °C do +120 °C a je vybavený rovným stonkem o délce 250 mm a průměru 8 mm. Tento teploměr je ideální pro měření teploty v dřevěné udírně, kde stačí…
Propečte si steak přesně tak, jak ho máte rádi. Steakový teploměr s měřičem teploty jádra vám to maximálně usnadní. Světelný signál na zařízení vám ukáže, kdy steak dosáhne optimální teploty.
Bezdrátový digitální teploměr INKBIRD na maso s technologií Bluetooth je navržen tak, aby byl vložen a ponechán při grilování a uzení všech druhů masa.