Tento Giesser univerzální nůž je ideální pro širokou škálu kuchyňských úkolů. S dlouhým zvlněným ostřím poskytuje dokonalý řez pro různé typy potravin.
Univerzální GIESSER je opravdovou definicí skvělého poměru cena/výkon. Praktický kuchyňský nůž s zvlněným ostřím o délce 11 cm se hodí pro úpravu široké škály surovin. Vyniká právě svou všestranností…
Ergo Steel II je praktický ostřič nožů. Narovnává obě strany ostří současně a prodlužuje životnost nožů. Použití je snadné – stačí nůž několikrát protáhnout mezi pružnými ocelovými dráty. Výsledkem…
Univerzální nerezové háčky na maso a další potraviny. Háčky ve tvaru písmene S mají špičku na jedné straně. - ceny jsou uvedeny za balení 10 kusů - je možné objednat jen celé balení [balení - 10…
Brus pro mokré broušení s kotoučem 200 mm (japonský kámen, hrubost 800) Snadné broušení nožů, nůžek, seker i nástrojů s dokonalým výsledkem – i bez předchozích zkušeností. Navíc se 3letou zárukou.
Profesionální stroj na broušení nožů a leštění ostří GIESSER je ideálním pomocníkem pro všechny, kteří kladou důraz na dokonalé ostří svých nožů. Díky robustní konstrukci, výkonnému motoru a snadné…
-10% 54 647 Kč
49 184 Kč
40 648 Kč bez DPH
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti s lehkým zaoblením…
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti z neklouzavého…
Nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a je odolná proti korozi. Ergonomická rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje snadnou…
Nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a je odolná proti korozi. Ergonomická rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje snadnou…
Nůž na sýry GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomická rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje…
Nůž na sýry GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Kvalitní rukojeť umožňuje pohodlný úchop. Nástroj je…
Vykosťovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nůž je ideální na vykošťování a porcování masa, odřezávání šlach a tučného masa. Materiál: nerez, plast
Vykosťovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nůž je ideální na vykošťování a porcování masa, odřezávání šlach a tučného masa. Materiál: nerez, plast
Vykosťovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nůž je ideální na vykošťování a porcování masa, odřezávání šlach a tučného masa. Materiál: nerez, plast
Nůž GIESSER s čepelí z nerezové oceli a masivní plastovou rukojeťí pro porcování i těch nejvyzrálejších parmazánů. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a…
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře…
Filetovací nůž se škrabkou GIESSER z kvalitního materiálu pro efektivní opracování ryb. Ergonomický tvar rukojeti umožňuje pohodlný úchop a umožňuje snadnou a účinnou manipulaci. GIESSER je světový…
Uzenářský krájecí nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a je na konci zaoblená, což přispívá k bezpečnosti na pracovišti.…
Délka ostří: 200 mm Zubaté ostří. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti.…
Plátkovací nůž Giesser s šířkou ostří 8 cm. Plátkovací nůž GIESSER pro plátkování středně tvrdých a tvrdých sýrů. Nástroj s kvalitní plastovou rukojetí lze mýt v myčce. GIESSER je světový lídr ve…
Dvouruční nůž na sýr GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává. Kvalitní rukojeti umožňují s pohodlný úchop při…
Obouruční nůž na sýry GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Kvalitní rukojeti umožňují pohodlný úchop.…
Nůž na sýry GIESSER z zvysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel je vytvrzená na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje pohodlný úchop, chrání ruku…