Učebnice pro obor řezník - uzenář

Strana 1 z 1 / 14 produktů celkem
Československé masné výrobky Václav Šedivý
Značka: OSSIS

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 768 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu…

Skladem > 20 ks
9. 9. u vás
1 854 Kč
1 854 Kč bez DPH

Výroba uzenin, specialit a konserv Jaroslav Bezděk
Značka: OSSIS
Chcete vědět, jak se vyráběly masné výrobky před znárodněním? Chcete poznat špičkovou úroveň tehdejší české uzenářské výroby? Sáhněte po Bezděkově knize receptur. Formát A5, 160 stran, brožovaná…
Skladem > 5 ks
9. 9. u vás
316 Kč
316 Kč bez DPH

Uzenář Karel Josef
Značka: OSSIS
Kniha z počátku 20. století uvádí 115 receptur masných výrobků vyráběných v Čechách i na Moravě, doplněných detailními pracovními postupy včetně způsobů tepelného opracování. Formát A5, 176 stran,…
Skladem > 10 ks
9. 9. u vás
340 Kč
340 Kč bez DPH

Učebná kniha uzenářství a řeznictví Josef Achrer
Značka: OSSIS
Nejstarší receptury masných výrobků z roku 1890. Celkem 150 unikátních návodů obsahujících dávkování masa, koření a přísad, postup přípravy díla, plnění do obalů a tepelného opracování. Formát A5,…
Skladem > 5 ks
9. 9. u vás
336 Kč
336 Kč bez DPH

Řeznictví a uzenářství Václav Rošický
Značka: OSSIS
Technologie masa z roku 1892. Obsahuje 260 receptur masných výrobků evropské provenience. Ilustrováno. Formát A5, 304 stran, pevná šitá vazba.
Skladem > 5 ks
9. 9. u vás
490 Kč
490 Kč bez DPH

Odborná příručka pro uzenáře Josef Kubelka
Značka: OSSIS
Autor sepsal 106 podrobných receptur uzenářských výrobků vyráběných v naší republice ve 30. letech 20. století. Doplnil je 10 názornými ilustracemi. Každý návod obsahuje vše od dávkování surovin a…
Skladem > 10 ks
9. 9. u vás
324 Kč
324 Kč bez DPH

Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře Václav Šedivý
Značka: OSSIS
Bez počítání se řezník ani uzenář neobejdou. Ale nemějte strach, pro přepočty norem vystačíte s procenty a trojčlenkou. Formát A5, 100 stran, brožovaná vazba.
Skladem > 10 ks
9. 9. u vás
196 Kč
196 Kč bez DPH

Výtěžnostní normy pro jatky a bourárny
Značka: OSSIS
Normy pro jatečné opracování a bourání masa skotu a telat, prasat, skopového a kozího bravu a koní. Formát A5, 98 stran, brožovaná vazba.
Skladem > 10 ks
9. 9. u vás
390 Kč
390 Kč bez DPH

Německo-český a česko-německý slovník pro masnou výrobu Karel Smolka
Značka: OSSIS
Německý slovník pro obor technologie masa. Formát A5, 224 stran, šitá vazba v laminovaných kartonových deskách.
Skladem > 10 ks
9. 9. u vás
290 Kč
290 Kč bez DPH

Řeznicko-uzenářský terminologický slovník Václav Šedivý
Značka: OSSIS
Slovník obsahuje cca 2 000 termínů používaných v oboru zpracování masa od konce 19. století do nynějška. Lexikální část je doplněna přehledem klasifikace jatečných zvířat při nákupu, způsoby…
Skladem 3 ks
9. 9. u vás
350 Kč
350 Kč bez DPH

Výroba jemného uzenářského zboží Rudolf Řehák
Značka: OSSIS

Praktická příruční kniha pro uzenáře „Vý­ro­ba jemného uzenářského zboží“, kterou sestavil Rudolf Ře­hák, vyšla poprvé v roce 1910, ještě před Velkou válkou.

Skladem 2 ks
9. 9. u vás
310 Kč
310 Kč bez DPH

Odborná nauka pro řezníky a uzenáře / Receptář Josef Tašl
Značka: OSSIS

Odborná nauka pro řezníky a uzenáře, mající podtitul „učebnice odborných škol pokračovacích pro učně řeznické a uzenářské“, provádí čtenáře všemi fázemi zpracování masa od nákupu jatečných zvířat…

Skladem > 5 ks
9. 9. u vás
362 Kč
362 Kč bez DPH

Kniha - České masné výrobky A4
Značka: OSSIS

Kniha České masné výrobky obsahuje 253 receptur tradičních českých masných výrobků a dávkování surovin pro 100 kg hotového výrobku. Je doplněna rejstříky a matematickými postupy. Formát A4.

Skladem > 20 ks
9. 9. u vás
598 Kč
598 Kč bez DPH

Kniha - Vzorné řeznictví a uzenářství
Značka: OSSIS

Odborná publikace z roku 1931 obsahuje 84 receptů uzenářských výrobků, které se u nás vyráběly za 1. republiky. Každý návod obsahuje přesné dávkování surovin, koření a přísad i podrobný výrobní…

Není skladem
350 Kč
350 Kč bez DPH