Maso Here Tekutý kouř Hickory 100 ml
Maso HereMaso Here Tekutý kouř Hickory 100 ml (2)Maso Here Tekutý kouř Hickory 100 ml (3)Maso Here Tekutý kouř Hickory 100 ml (4)

Maso Here Tekutý kouř Hickory 100 ml

Skladem > 20 ks
22. 10. u vás
Ihned k odběru na 3 prodejnách
119 Kč
106 Kč bez DPH
Férová cena
Našli jste někde lepší cenu?
Kontaktujte nás a cenu dorovnáme.
Kód produktu: 8594185679066
Značka: Maso Here

S naším kouřem si dneska můžeš "zaudit" maso klidně i v paneláku. Tekutý kouř můžeš použít všude tam, kde potřebuješ zvýraznit chuť a vůni kouře. Dává totiž masu a jiným pochutinám úžasnou uzenou příchuť a to hlavně proto, že to není žádná náhražka ale skutečný kouř.

Poctivá výroba

Tekutý kouř vzniká spalováním kvalitního dřeva a následnou kondenzací ve vodě, vzniklé kondenzáty jsou ale ještě dále upravovány a zbavovány zbytků nežádoucích látek tak, že je u finálního produktu na rozdíl od klasických kouřů známo jeho přesné složení. Náš kouř se vyrábí a dováží z USA, takže je to kvalitka s rodokmenem, a jak jsme si ověřili, náš kouř dokáže vystřelit ze cviček ne jednoho foodblogera a neztratí se ani v těch nejvíc špičkovejch restauracích.

Že to maká a maso je potom opravdu jak z udírny se můžeš přesvědčit v recenzích našich zákazníků na Heurece nebo rovnou na vlastní chuťové pohárky. Je to prostě pecka z řecka.

Být tebou neváháme už ani minutu,⏰ protože jde o jeden z našich nejprodávanějších kousků. Zásoby jsou omezené a poptávka celoročně závratná. Tak si pospěš.

Složení

voda, ocet, kouřové aroma hickory, karamelové barvivo E150, demulgátor E433

Doporučujeme používat cca 2 polévkové lžíce na 1 kg masa. (Pokud jdeš sušit jerky, nezapomeň také na kořenicí základ a sójovou omáčku..)

Tekutý kouř v kuchyni

Tekutý kouř je skvělým doplňkem, který může přidat do jídel zajímavou, kouřovou chuť. Zde je recept na trhané vepřové s použitím tekutého kouře.

Celý popis

Technické parametry

Hmotnost:
100 g
Barva:
černá
Dávkování [g/kg]:
2 lžíce / 1 kg
Hrubost / Frakce:
tekutá
Objem:
100ml
Velikost balení:
láhev
Druh masného výrobku:
jerky
Kuchyně a gastronomie:
steaky a bifteky
Všechny parametry

Nutriční hodnoty

Všechny parametry

Články