V rámci naší dlouhodobé spolupráce s řetězcem Globus jsme se podíleli na realizaci samoobslužné restaurace v pražském Europarku koncipované pro až 380 strávníků.
Vybavovali jsme zázemí kuchyně, kam jsme do skladů dodali nerezové regály. Do přípravny masa a studené kuchyně jsme poskytli nerezové vybavení a zařízení, jako například vakuovou baličku, lis na řízky, řezačku masa, krouhač zeleniny, výrobník šlehačky, ponorný mixér, automatický nářezový stroj nebo kráječ knedlíků.
V samotné kuchyni jsme instalovali nerezové zápultí, šoker značky Coldline včetně chladicí kondenzační jednotky umístěné na střeše objektu a dvě 150 l pánve iVario od německého výrobce Rational. Součástí zakázky byl také spotřební materiál včetně nožů Giesser a hygienického náčiní Vikan. Součástí akce byla i instalace ventilace na střeše objektu.