Vybavte se do kuchyně kvalitním nožem německé značky Giesser.
Kované kuchařské nože nejvyšší kvality, které splňují i nejnáročnější požadavky profesionálů, stejně dobře se však uplatní i v kuchyni běžné domácnosti.
Kované kuchařské nože nejvyšší kvality, které splňují i nejnáročnější požadavky profesionálů, stejně dobře se však uplatní i v kuchyni běžné domácnosti.
Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s…
Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s…
Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s…
Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s…
Nůž je klasikou a středobodem profesionální kuchyně. Váš nejdůležitější kuchyňský nástroj pro širokou škálu využití. Ideální pro krájení masa a ryb, stejně jako pro sekání bylinek a zeleniny.
Nůž je klasikou a středobodem profesionální kuchyně. Váš nejdůležitější kuchyňský nástroj pro širokou škálu využití. Ideální pro krájení masa a ryb, stejně jako pro sekání bylinek a zeleniny.
Ostrý kuchyňský keramický nůž s čepelí délky 7,5 cm, vhodný ke krájení ovoce, zeleniny, masa, uzenin i sýrů.
Ostrý kuchyňský keramický nůž s čepelí délky 10 cm, vhodný ke krájení ovoce, zeleniny, masa, uzenin i sýrů.
Ostrý kuchyňský keramický nůž s čepelí délky 12,5 cm, vhodný ke krájení ovoce, zeleniny, masa, uzenin i sýrů.
Vášeň a nadšení do vaření. To je základní, ze kterého vychází série Red Spirit. Jedná se o asijský (japonský) typ nožů, které jsou hlavní inspirací pro tuto sérii. Extrémně ostrá čepel, tence…
Exkluzivní designová série. Spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily…
Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb. Zaoblený tvar čepele…
Velký kolébkový nůž se dvěma noži o délce ostří 30 cm. Nerezové nože a plastová rukojeť pro snadnou údržbu a dlouhou životnost. Materiál: nerez/plast Délka ostří: 30 cm Počet nožů: 2/3








