Dranžírovací nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa, je ale i univerzálním pomocníkem při krájení a porcování ostatních produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu.
Dranžírovací nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa, je ale i univerzálním pomocníkem při krájení a porcování ostatních produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu.
Dranžírovací nůž kovaný - délka 21 cm
Tradice a kvalita. Vše co potřebujete pro kreativitu v kuchyni. Ukován z jednoho kusu oceli, perfektně vyvážený a ergonomicky tvarovaný.
Dokonalá rukojeť v objemu i tvaru s optickým nýtováním, rukojeť s čepelí je díky speciálnímu výrobnímu procesu spojena bezespárově. Pro tuto sérii byla speciálně vyvinuta vysoce legovaná ocel s vyrovnanou směsicí materiálů. Dlouhá trvanlivost ostří díky vysokému obsahu uhlíku, chromu pro odolnost vůči opotřebení a molybdenu pro odolnost vůči korozi. Ostrost je nedílnou součástí výroby těchto nožů. Každý nůž byl ručně nabroušen, obtažen a vyleštěn.