Giesser Nůž zubatý na pečivo G 8261 25cm
Sleva
-40%
Giesser

Giesser Nůž zubatý na pečivo G 8261 25cm

Skladem 4 ks
9. 9. u vás
Ihned k odběru na 1 prodejně
Sleva
-40%  973 Kč
584 Kč
482 Kč bez DPH
Kód produktu: 401030303565
Značka: Giesser
Země původu:
Německo

Nůž na pečivo G 8261 je velkou variantou oblíbeného univerzálního nože Giesser G 8365. Rozdílem je délka čepele a nýtovaná rukojeť ze dřeva Bubinga.

Zoubkovaná čepel

Využijete na krájení široké škály potravin od pečiva přes ovoce až po kůrku na upečeném mase. Zubaté ostří má 6 mm rozestupy mezi vrcholy. Bez sklouznutí prořízne i nejtvrdší křupavé kůrky. Bezpečný oblý hrot ostří snižuje riziko zranění. Čepel z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, kalená na 56 stupňů tvrdosti podle Rockwella (+/- 1 stupeň).

Bubinga je zvláště odolné a tvrdé dřevo, které roste v západní Africe. Má charakteristický průběh
vláken a neuspořádanou jemnou kresbu. Střenka je ergonomicky upravená tak, aby se přizpůsobila
tvaru ruky.

Ostření a péče o nůž

Ostří vydrží při denním užívání více než 2 roky.  Konečné broušení nože na pečivo se provádí ručně. Nejjednodušší variantou je použít brus Pronto a protáhnout stupněm 2. Pracnější variantou je použití diamantové tenké tyčky. Vyžaduje větší zručnost a uživatel musí projet každý zoubek samostatně. (Ze strany vybroušených zoubků)

Nůž doporučujeme mýt ručně. 

GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů. Produkt vyhovuje evropským nařízením o materiálech určených pro styk s potravinami.

  • Dřevěná rukojeť
  • Délka ostří: 25 cm
  • Vzdálenost od špičky zubu ke špičce: 6 mm
  • Typ ostří: zvlněné
  • Použití: na pečivo
Celý popis

Technické parametry

Barva:
Dřevo
Délka ostří:
25 cm
Řada:
G 218265 [G 218265]
G8261 w
Typ ostří:
zubaté
Typ:
na pečivo
Typ čepele:
rovná
Materiál čepele:
ocel
Všechny parametry

Články