HENDI je dodavatelem vybavení, kuchyňského nářadí, příborů, servírovacích a bufetových předmětů pro gastronomii. Od svého založení v roce 1934 se HENDI rozrostla v mezinárodní společnost s pobočkami v Nizozemsku, Rakousku, Polsku, Rumunsku, Řecku, Itálii a Hong Kongu.
Hlavní činností HENDI je vývoj, výroba, prodej a distribuce širokého sortimentu gastronomických potřeb a kuchyňského vybavení.
HENDI znamená:
HENDI dodává výhradně prostřednictvím dealerů, velkoobchodů a cateringových internetových obchodů.

Dávkovač na omáčku, který neodkapává, od společnosti Hendi je praktickým doplňkem bufetu, který udržuje pořádek na pracovišti.
Kuželové síto Bar Up ø 75x220 mm je příslušenství, díky kterému bude váš nápoj sametově hladký a bez dužiny a semínek. Sítko lze také použít k posypání kávy skořicí, uvaření čaje nebo k ozdobení…
Sítko Bar Up ø 65x220 mm je příslušenství, díky kterému bude váš nápoj sametově hladký a bez dužiny a semínek. Sítko lze použít také k posypání kávy skořicí, vaření čaje nebo zdobení koláče moučkovým…
Černé sítko Bar Up je příslušenství, díky kterému bude váš nápoj sametově hladký a bez dužiny a semínek. Sítko lze také použít k posypání kávy skořicí, uvaření čaje nebo k ozdobení dortu moučkovým…
Sítko Bar Up je nepostradatelným příslušenstvím doporučeným pro použití přímo u baru, které umožňuje přípravu čirých nápojů bez kousků ovoce nebo ledu.
Čepel Bar Up Bar je ikonickým nástrojem, zejména pro barmany. Říká se mu také "otvírač rychlosti". Plochý tvar se pohodlně drží, umožňuje otevírat láhve s velkou razancí a poskytuje dostatečnou…
Sklenice na šejkry Bar Up Boston je klasická standardní sklenice na míchání nápojů i na přípravu velkých koktejlů. Je nezbytným prvkem bostonského šejkru - dokonale ladí s šálkem z nerezové oceli…
Odměrka Bar Up s kroužkem Bar Up je nepostradatelným nástrojem každého barmana, který umožňuje rychle a přesně odměřit malé objemy tekutin a dosáhnout tak dokonalého poměru.
Hmoždíř Bar Up je barmanský doplněk, který zvýrazní jedinečnou chuť míchaných a hnětených ingrediencí.
Barová čepel BarUp je ikonickým nástrojem, zejména pro barmany. Říká se mu také "otvírač rychlosti". Plochý tvar se pohodlně drží, umožňuje otevírat láhve s velkou razancí a poskytuje dostatečnou…
Barová lžíce BarUp je ideální pro míchání ledových nápojů nebo vrstvení koktejlů. Dlouhá kroucená rukojeť umožňuje míchání bez použití velké síly a zároveň zachovává kontrolu nad ředěním nápoje. Je…
Černé sítko Bar Up je příslušenství, díky kterému bude váš nápoj sametově hladký a bez dužiny a semínek. Sítko lze také použít k posypání kávy skořicí, uvaření čaje nebo k ozdobení dortu moučkovým…
Hmoždíř Bar Up je barmanský doplněk, který zvýrazní jedinečnou chuť míchaných a hnětených ingrediencí.
Hmoždíř Bar Up je barmanský doplněk, který zvýrazní jedinečnou chuť míchaných a hnětených ingrediencí.
Černé kónické barové sítko ø 75x220 mm Bar Up je příslušenství, díky kterému bude váš nápoj sametově hladký, bez dužiny a semínek. Sítko lze použít také k posypání kávy skořicí, vaření čaje nebo…
Barová lžíce BarUp je ideální pro míchání ledových nápojů nebo vrstvení koktejlů. Dlouhá kroucená rukojeť se špičkou ve tvaru slzy, která slouží jako protizávaží, vám umožní míchat bez námahy - bez…
Čepel Bar Up Bar je ikonickým nástrojem, zejména pro barmany. Říká se mu také "otvírač rychlosti". Plochý tvar se pohodlně drží, umožňuje otevírat láhve s velkou razancí a poskytuje dostatečnou…
BarUp Jigger je nejklasičtější a nejdůležitější barmanský nástroj pro přípravu konzistentně ochucených nápojů. Vysoce přesné měření tekutin vám pomůže vyhnout se přelévání.
BarUp Jigger je nejklasičtější a nejdůležitější barmanský nástroj pro přípravu konzistentně ochucených nápojů. Vysoce přesné měření tekutin vám pomůže vyhnout se přelévání.
Barmanská odměrka (žigger) s kroužkem černá Bar Up je nezbytným nástrojem pro rychlé a přesné odměření malých objemů tekutin pro přípravu dokonalých koktejlů.
BarUp Jigger je nejklasičtější a nejdůležitější barmanský nástroj pro přípravu konzistentně ochucených nápojů. Vysoce přesné měření tekutin vám pomůže vyhnout se přelévání.
