Deska na grilování s typickou žebrovanou strukturou má velmi kvalitní nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT, na kterém připravíte výborné steaky s minimální potřebou tuku. Grilovat můžete maso, zeleninu, ryby i uzeniny. Hlavně u ryb, které mají tendenci se chytat kůží k povrchu desek, oceníte, že je lze dobře otočit a propéct z obou stran. A hamburgry i houstičky získají typický "pruhovaný" grilovací vzorek.
Deska na grilování s typickou žebrovanou strukturou má velmi kvalitní nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT, na kterém připravíte výborné steaky s minimální potřebou tuku. Grilovat můžete maso, zeleninu, ryby i uzeniny. Hlavně u ryb, které mají tendenci se chytat kůží k povrchu desek, oceníte, že je lze dobře otočit a propéct z obou stran. A hamburgry i houstičky získají typický "pruhovaný" grilovací vzorek.
Pokud grilujete na žhavém uhlí nebo briketách, můžete steaky, nebo třeba šťavnatý ananas grilovat na této šikovné desce, šťáva do nich nebude odkapávat a nebudou si tvořit karcinogenní látky. A malé kousky jako žampiony, cibulka, krevety? Nepropadnou. To je jedna z výhod grilování na desce.
Doporučujeme: Při manipulaci používejte kuchyňské chňapky. Při grilování na přímém ohni zamezte plamenům, aby dosahovaly až k desce, mohlo by dojít k deformaci. Používejte dřevěné, silikonové nebo nylonové náčiní.