Pokud máte rádi jemné šťouchané brambory, bramborovou kaši, knedlíky či placky, tento pomocník vám jejich zjednoduší přípravu. Ruční nerezový lis na brambory se výborně hodí k lisování vařených brambor. Můžete jej využít také pro pasírování vařené zeleniny na pyré nebo zralých rajčat na protlak. Průměr otvorů je 2 mm.
Pokud máte rádi jemné šťouchané brambory, bramborovou kaši, knedlíky či placky, tento pomocník vám jejich zjednoduší přípravu. Ruční nerezový lis na brambory se výborně hodí k lisování vařených brambor. Můžete jej využít také pro pasírování vařené zeleniny na pyré nebo zralých rajčat na protlak. Průměr otvorů je 2 mm.
Je vyroben z masivní nerezové oceli, takže se hodí jako mačkadlo i v gastroprovozech, na táborech apod. Snadná údržba, možnost rozložení a umytí v myčce nádobí.