Robustní hrubě zoubkovaný kutrový nůž určený pro profesionální kutry LFC-12V2 a LFC-18V2. Tento typ nože je optimalizován pro rychlé a účinné zpracování surovin, které vyžadují agresivnější řez a vyšší…
Šlehací rameno pro ruční mixér 160 od společnosti Hendi je nezbytným příslušenstvím pro výrobek: 222140. Skládá se ze 2 robustních nerezových hůlek.
Vysoce kvalitní řezný nůž D114 se 4 břity je určen pro profesionální použití v maso mlýncích s řezným systémem o průměru 114 mm. Čtyřramenná konstrukce zajišťuje rovnoměrné a efektivní mletí masa,…
Šajba o průměru desky 114 mm a průměru děr 5 mm. Ocelová deska Seydelmann D114 / 5 pro strojní řezačku masa.
Šajba o průměru desky 114 mm a průměru děr 6 mm. Ocelová deska Seydelmann D114 / 6 pro strojní řezačku masa.
Tyčový mixér HENDI BLEND je robustní, mimořádně praktické zařízení, které zlepšuje práci v každé profesionální kuchyni.
Šajba o průměru desky 160 mm. Ocelová deska Zico Unger E160/0-5 pro strojní řezačku masa.
Tato extra dlouhá nerezová špachtle je navržena speciálně pro profesionální provozy, kde je vyžadována vysoká odolnost, přesnost a ergonomie při manipulaci s jídlem. Ať už potřebujete obracet maso na…
Automatické varné a udržovací termosy na přípravu a udržení horké vody a teplých nápojů. Luxusní celonerezové, dvouplášové, izolované provedení (minimální teplotní ztráty = ekonomický provoz).…
Nůž Zico E 130 mm stírací s 5 břity představuje vysoce odolný a výkonný komponent určený pro masomlýnky průmyslové třídy, kompatibilní se systémem E130. Tento specifický model se středovým…
Šajba o průměru desky 130 mm. Ocelová deska E 130/0-2 Zic-zac se dvěma otvory pro strojní řezačku masa.
Ve stěně mísy jsou dobře viditelné míry pro odměřování ingrediencí. Dodává se se silikonovým víkem. Tato mísa je vyrobena z pevného a odolného skla a je vhodná do myčky, mrazničky i mikrovlnné trouby.
Deska E 160/3,5 SO je kvalitní náhradní díl určený pro profesionální masové mlýnky. Je vyrobena z odolné nerezové oceli, která zajišťuje dlouhou životnost a vynikající výkon při zpracování masa.








