Šajba o průměru desky 83 mm a průměru děr 14 mm. Ocelová deska pro ruční mlýnek na maso. Před prvním použitím je nutné výrobek umýt v teplé vodě. Z důvodu zabránění vzniku koroze výrobce doporučuje po použití desku umýt , důkladně vysušit a skladovat v suchém, neagresivním prostředí. Odkaz ostré kvality KDS Sedlčany je tradiční český výrobce s bohatou historií. Těžiště výroby firmy spočívá hlavně v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů a náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů do masostrojků i kuchyňských robotů. Hlavními hodnotami společnosti jsou kvalita, důvěra a spolehlivost. Jedním z přímých předchůdců dnešního KDS bylo vyhlášené Rebcovo nožířství, ve kterém se kvalitní nože vyráběly už před první světovou válkou. Kovářský rod Rebců je v cechovních knihách zmiňovaný od 18. století, sedlčanská nožířská tradice je ale doložená až do konce 16. století.
Šajba o průměru desky 83 mm a průměru děr 14 mm.
Ocelová deska pro ruční mlýnek na maso.
Před prvním použitím je nutné výrobek umýt v teplé vodě. Z důvodu zabránění vzniku koroze výrobce doporučuje po použití desku umýt , důkladně vysušit a skladovat v suchém, neagresivním prostředí.
Odkaz ostré kvality
KDS Sedlčany je tradiční český výrobce s bohatou historií. Těžiště výroby firmy spočívá hlavně v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů a náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů do masostrojků i kuchyňských robotů. Hlavními hodnotami společnosti jsou kvalita, důvěra a spolehlivost.
Jedním z přímých předchůdců dnešního KDS bylo vyhlášené Rebcovo nožířství, ve kterém se kvalitní nože vyráběly už před první světovou válkou. Kovářský rod Rebců je v cechovních knihách zmiňovaný od 18. století, sedlčanská nožířská tradice je ale doložená až do konce 16. století.