V naší kolekci kuchařek se specializujeme na široký výběr receptů zaměřených na vaření masa. Objevte rozmanitost chutí a kuchařských technik prostřednictvím našich kuchařek, které nabízejí inspiraci pro přípravu vynikajících pokrmů s využitím různých druhů masa. Od tradičních klasik až po moderní kombinace - naše kuchařky poskytují osvědčené recepty a tipy, jak dosáhnout skvělých výsledků při vaření masa. Staňte se šéfkuchařem ve své vlastní kuchyni a objevte nové chuťové dobrodružství prostřednictvím našich specializovaných kuchařek zaměřených na maso.
Hledáte další literaturu, kde se dozvíte vše o zpracování masa, jeho uzení nebo grilování ? Prohlédněte si další knižní tituly z naší nabídky.
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla…
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává novou kuchařku Jednoduše & dokonale - RYBY, DRŮBEŽ, ZVĚŘINA
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí:Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY.
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich hvězdným kulinářským týmem přicházejí s kuchařskou novinkou, která již jen svým názvem způsobí velký rozruch na naší gastronomické…
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – KUŘE.
Nové, zcela přepracované vydání legendární kuchařky KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ.
Kniha svou jednoduchostí a konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému…
Knižní bestseller "Poklady klasické české kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více…
Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, jakou vařily naše babičky…
Renomovaný autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk přichází s novou velkou kuchařskou knihou tentokrát s názvem „SNADNO & RYCHLE“. Kuchařka zaujme svou jednoduchostí a perfektně zpracovanými…
Objevte kouzlo zvěřiny a jejího zpracování v kuchyni! Zjistíte, že zvěřinové recepty nejsou jen ty klasické, ale mohou být i moderní a kreativní. Vyzkoušejte třeba burger z divočáka, srnčí chilli con…
Představujeme vám nový gastronomický poklad od autora Būchecka – kuchařku s názvem "SOLD OUT".
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.
Malá ochutnávka obsahu: Legendy české kuchyně, kterým po generace patří čestné místo na našich svátečních stolech: obložený chlebíček-v hitparádě TOP 16 nejoblíbenějších…