Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků. S hovězími nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na výrobu špekáčků. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme a zbavíme soli. Minimálně dvakrát propláchneme zevnitř, abychom střívka zbavili hrubozrnné soli, která zbyla na vnitřních stěnách. Po propláchnutí necháme střeva asi 20 minut ve vlažné vodě při teplotě okolo 30 °C, aby se roztáhla a dala se navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit. Délka svazku o kalibru 38/40 je 50m v rozvlaženém stavu. Hovězí střeva skladujeme v soli při teplotě 0-10 °C Návod: 1. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. 2. Vložíme je do vlažné vody a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. 3. Poté je můžeme začít plnit.
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků. S hovězími nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na výrobu špekáčků. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme a zbavíme soli. Minimálně dvakrát propláchneme zevnitř, abychom střívka zbavili hrubozrnné soli, která zbyla na vnitřních stěnách. Po propláchnutí necháme střeva asi 20 minut ve vlažné vodě při teplotě okolo 30 °C, aby se roztáhla a dala se navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit. Délka svazku o kalibru 38/40 je 50m v rozvlaženém stavu. Hovězí střeva skladujeme v soli při teplotě 0-10 °C
Balení střev je vhodné pro cca 32 kg díla
Návod:
1. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě.
2. Vložíme je do vlažné vody a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec.
3. Poté je můžeme začít plnit.