Víte, které koření rozděluje společnost na ty, kdo jej miluji, a na ty, kteří jej nemohou ani cítit? Překvapivě je jím aromatická a lehce ostrá skořice. Umíte si ale představit jablečný závin bez špetky skořice či svařené víno, u kterého by nebyla ani známka po skořici? Pro vás, kteří mají rádi praktická řešení, máme připravený skořicový cukr, který osladí a zároveň ochutí moučníky, kompoty i kávu.
Víte, které koření rozděluje společnost na ty, kdo jej miluji, a na ty, kteří jej nemohou ani cítit? Překvapivě je jím aromatická a lehce ostrá skořice. Umíte si ale představit jablečný závin bez špetky skořice či svařené víno, u kterého by nebyla ani známka po skořici? Pro vás, kteří mají rádi praktická řešení, máme připravený skořicový cukr, který osladí a zároveň ochutí moučníky, kompoty i kávu.
Jako přísada při pečení a k dochucení moučníků, kompotů, svařeného vína, na posypání koláčů nebo krupicové kaše.
cukr, skořice mletá 10 %
Obsahuje zanedbatelné množství tuků, nasycených mastných kyselin, bílkovin a soli.