PACOJET 4 od švýcarského výrobce PACOJET International AG.
stolní zařízení pro zpracování čerstvých hluboko zmražených potravin s vyloučením doby nutné k jejich rozmrazení při zachování čerstvé vůně, přírodní barvy a nutričních hodnot
vhodný pro přípravu polévek, omáček, sorbetů, jemné a chutné zmrzliny
seká, šlehá, emulguje, zpěňuje do nejjemnější konzistence s teplotou - 20 °C
výsledku je dosaženo ve velmi krátkém čase, možno ihned servírovat
příprava každého receptu vyžaduje pouze 3 jednoduché kroky
na speciálních nožích lze zpracovat čerstvou zeleninu a ovoce (nutno zakoupit coupe set, není součástí dodávky)
nový inovativní systém uzamykání čepele GOLD PLUS zajišťuje její bezpečné nasazení i při opakované pacotizaci, čepel se dá snadno vyjmout a očistit
program zpracování celé pacotizační nádoby naráz, po porcích 1–10 porcí, nebo po specifických mikroporcíchna desetinné části
zpracování surovin s podtlakem nebo bez podtlaku
funkce indikace přeplnění nádoby a tím zachránění obsahu nádoby před rozmražením
počitadlo porcí
rychlé a lehké čištění – automatický čistící cyklus trvající 1 minutu
zapojení do běžné zásuvky, není potřeba žádné zvláštní instalace
Funkce automatického opakování:
programovatelná funkce opakování umožňuje nastavení receptů na pacotizování předem, a to i s použitím přetlaku vzduchu
pacotizaci celé nádoby nebo jednotlivých porcí můžete automaticky jednou nebo několikrát zopakovat
porce není třeba mezi opakovaným pacotizováním zmrazovat
automatická programovací funkce umožňuje až 10 opakování – konzistence jsou jemnější a krémovější
Inovace:
nové bezpečnostní funkce - detekce nože, kontrola správného nasazení ochranného krytu, prevence proti pacotizaci přeplněných nádob, průvodce čištěním nainstalovaný přímo v zařízení
JET MODE – je dosaženo účinného zvýšení rychlosti pacotizace, čímž se zkrátí pracovní doba celé nádobky na 90 sekund ve srovnání se standardními 4 minutami
velký dotykový displej
kreslené pokyny pro uživatele (pakotizace, čistění)
inteligentní funkce zabraňující nesprávnému použití zařízení
zpracování přetlakem – umožňuje zvětšení objemu zpracovávaného produktu o cca. 20 – 30% více
rozšířená funkce automatického opakování – zvýšení počtu nepřetržitých pracovních cyklů až na 10
vyrazně snížená hlučnost oproti předchozím modelům
vzdálená diagnostika prostřednictvím WI-FI
Výhody:
univerzálnost – vhodné pro zpracování různých druhů potravin za účelem přípravy aperetivů, předkrmů, hlavních jídel, dezertů, digestivů aj.
ekonomičnost – rychlost zpracování
kalibrované porce
minimální požadavky na přípravu jídel
kompaktnost – díky svým rozměrům se zařízení vejde do každé kuchyně, vyžaduje pro své umístění velmi malý pracovní prostor
komplexnost – obsahuje veškeré příslušenství, které potřebujete pro zahájení přípravy
přenosnost – ideální pro stravování
snadné čištění – po stisknutí tlačítka trvá jen 60 vteřin
Základní vybavení:
1 x pacotizační nůž Pacossier® stříbrný
1 x pacotizační nádobka ze syntetického materiálu Pacossier® s víčkem
1 x držák pacotizační nádobky ze syntetického materiálu
1 x ochraný těsnící kryt komplet
Volitelné příslušenství:
pacotizační nůž Pacossier® zlatý
čistící tablety
držák pacotizační nerezové nádobky
sada na zpracování čerstvých potravin Coupe Set Pacojet 4