Krouhač zeleniny CL 50 GOURMET od francouzského výrobce ROBOT COUPE.
určen pro provozy s vyšší gastronomií, s požadavkem na precizní a výkonné zpracování zeleniny
vhodný pro restaurace a pizzerie s max. denní kapacitou do 300 porcí
zpracovává syrovou zeleninu, ovoce a na speciálních discích ořechy, parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen a mrkev
lze kostičkovat a hranolkovat
MOTOROVÝ BLOK
indukční motor
asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu
nerezová hřídel
magnetický bezpečnostní systém, kdy brzda motoru zastaví zařízení při otevření víka, nebo při zvednutí přítlačné páky
automatický restart
kryt motorového bloku je celonerezový
jedna regulace rychlosti
KROUHACÍ HLAVA
plátkuje, vlnkuje, strouhá, nudličkuje, kostičkuje na velké a malé (brunoise) kousky, hranolkuje
celokovové provedení
odnímatelné víko se 2 násypnými otvory:
1× velký otvor ve tvaru ledvinky o ploše 139 cm2 - určen ke krouhání větších kusů zeleniny - jako hlávkové zelí a celer, v jednom úkonu lze zpracovat až 10 rajčat
1× trubicový otvor o průměru 58 mm nebo 68 mm – umožňuje zpracovat křehkou zeleninu a zeleninu podlouhlého tvaru (např. mrkev, okurky, houby atd.), s mimořádnou přesností krájení
Základní vybavení:
nástroj na čištění kostičkovačů D-CLEAN Kit (29246)
Volitelné příslušenství:
speciální sada na petržel a bylinky 1 mm (1× plátkovací disk a 2× tubus pro petržel) (28194W)
sada pro taboulé (1× plátkovač 1 mm, kostičkovač 10 × 10 × 10 mm, nudličkovač 4 × 4 mm a 3× tubus) (28192W)