Krájecí zařízení Fendo F-S19 je určeno pro profesionální a průmyslové použití. Nakrájí čerstvé maso na plátky, kostky a proužky. Přístroj je možné použít na krájení jater, rybích filet a některého…
RETIGO Blue Vision je nejvyšší modelová řada konvektomatů RETIGO Vision.Jednotlivé konvektomaty jsou navržené tak, aby nabídly vše potřebné náročným uživatelům. Ovládání probíhá přes 8" dotykový…
Regenerační trouba Moduline GRE061EW RETHERM představuje moderní řešení pro profesionální gastronomické provozy, které vyžadují efektivní, šetrný a rovnoměrný ohřev zchlazených pokrmů bez ztráty…
Profesionální stolní řezačka masa M 114 U5 slouží k nařezání a úpravě masa. Řeznický vlček s 5dílným řezným složením UNGER 5 je schopen nařezat 1 100 kg masa za hodinu. Spouští se jednoduše,…
Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +10°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro bezpečné chlazení a udržování Vaší zásoby, nebo jídelní…








