PRISMAFOOD solutions Pec na pizzu průchozí TUNNEL C/50
PRISMAFOOD solutions

PRISMAFOOD solutions Pec na pizzu průchozí TUNNEL C/50

Kód produktu: 7330692
Země původu:
Itálie

Multifunkční průchozí elektrické horkovzdušné pizza pece TUNNEL jsou v celonerezovém provedení, mají izolované stěny a komoru (povrchová teplota pouze do 40°C), kterou prochází nerezový dopravníkový pás, na kterém je výrobek rovnoměrně pečen bez nutnosti neustálé kontroly personálem. Snadné elektronické ovládání s displejem a možností
nastavení času zapnutí/vypnutí, rychlosti posuvu pásu a nastavení teploty horních a spodních těles. Úspora až 30% energie oproti tradičním „statickým” pizza pecím. Pece je možno využít kromě pečení pizzy, také pro pečení chleba, plochých těst, pizza tyčinek „grissini”, ale i pro přípravu zeleniny a mnoho dalších gastronomických specialit. Prosklené dveře umožňují kontrolované pečení a snadný přístup pro čištění komory.

  • Pece jsou stohovatelné (možnost umístit až 3 komory na sebe) = 1 prostor / 3x větší kapacita.
  • Modely C/50 až C/80 jsou dodávány s podstvcem (vyjma modelu C/40, cena podstavce viz.originální příšlušenství PRISMAFOOD)

Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii (THINK QUALITY MADE IN ITALY). Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.

Celý popis

Technické parametry

Napájení:
400 V/3N/50 Hz
Příkon:
14.2 kW
Příkon těles spodních:
2 x 4 100 W
Šířka:
1860 mm
Hloubka:
1210 mm
Výška:
500 mm
Provedení:
Celonerezové provedení
Produkce pizza Ø 45 cm:
12 ks/h
Produkce pizza Ø 40 cm:
26 ks/h
Produkce pizza Ø 32 cm:
30 ks/h
Produkce pizza Ø 25 cm:
90 ks/h
Prosklené inspekční dvířka:
ano
Výška s podstavcem:
1030 mm
Podstavec ve standardu:
ano
Hmotnost:
255 kg
Příkon těles horních:
2 x 2 800 W
Rozměr komory:
500x750x100 mm
Ovládání:
digitální
Počet komor:
1
Regulace rychlosti pásu:
ano
Regulace teploty:
320°C
Teploměr:
1x digitální
Všechny parametry

Články