Profesionální stolní řezačka masa P-82 U3 slouží k nařezání a úpravě masa. Tento kvalitní stroj s vícedílným řezným složením UNGER 3 je schopen nařezat 250–300 kg masa za hodinu. Spouští se…
Řezačka masa pro využití v gastronomii a obchodě. Řeznický vlček má celonerezové provedení a splňuje vysoký hygienický standard. V základu stroje: deska 6mm, 8mm, čtyřbřitý nůž plastová plnící tlačka…
Řezačka masa pro využití v gastronomii a masné výrobě. Řeznický vlček v celonerezovém provedení splňuje vysoký hygienický standard. V základu stroje: deska 6mm,8mm, čtyřbřitý nůž plastová plnící…
Řezačka masa určena pro domácnost a lehké provozy (např.školky s menší kapacitou). Násypka se širokým plnícím otvorem, odolné kovové tělo, nerezový šnek s řezným složením.
Stativ stroje vyroben z hliníku, ostatní části, které přicházejí do styku s potravinami, jsou vyrobeny z nerezové oceli, je tak zaručen vysoký hygienický standard a snadné čistění
Elektrický mlýnek na maso GRAEF FW706 představuje ideální řešení pro každého, kdo si potrpí na čerstvě zpracované suroviny. Spojuje robustní konstrukci, vysoký výkon a univerzální využití – nejen na…
Kónický mlýnek na kávu německé kvality. Díky jeho tvaru a kvalitnímu motoru dosáhnete té nejlepší chuti vaší kávy. Výrobek má široké možnosti nastavení včetně jemnosti mletí, velký zásobník na 350 g…
Dřevěný mlýnek na sůl od firmy Lidrewa. Keramický mlecí mechanismus speciálně na sůl a jiné koření.
Dřevěný mlýnek na sůl od firmy Lidrewa. Keramický mlecí mechanismus speciálně na sůl a jiné koření.
Dřevěný mlýnek na sůl od firmy Lidrewa. Keramický mlecí mechanismus speciálně na sůl a jiné koření.
Keramický mlecí mechanismus speciálně na sůl a jiné koření.
Keramický mlecí mechanismus speciálně na sůl a jiné koření. Povrch s vysoce kvalitním PU lakem. Zrcadlový lesk jako nejlepší klavírní laky.
Tradice a kvalita specializovaného výrobce mlýnků na koření Vás určitě nezklame. Použití klasických materiálů jako dřeva a oceli je doplněno keramikou, akrylem a kvalitními laky. Důraz je kladen na…
Keramický mlecí mechanismus speciálně na sůl a jiné koření.