Olšová pilinová drť na uzení tříděná ve výběrové kvalitě dodá vašim pokrmům charakteristicky pikantní vůni, vynikající chuť a příjemnou barvu. Piliny z olšového dřeva se hodí především k uzení klobás…
Třešňové piliny RAUCHER GOLD tříděné v prvotřídní kvalitě.
Nejvyšší kvality, zcela přírodní javorové štěpky. Používané k uzení všech druhů mas a ryb. Zaručí krásnou barvu, od tmavě zlaté až po hnědou. Jejich výjimečné aroma proniká hluboko do pokrmů.
Štěpka ze dřeva Hickory poskytuje masu exotické intenzivní aroma a plnou bohatou chuť uzených produktů. Maso získává hnědou barvu.
Třešňová štěpka je velni jemná s lehkým ovocným aroma. Nejlepší je na drůbež, hovězí svíčkovou, jehněčí i vepřové maso.
Nejvyšší kvality, zcela přírodní bukové štěpky. Používané ke každému druhu uzení. Nenahraditelné v případě vepřového, ryb a drůbeže. Zajišťují masu jasnou, zlatavou barvu. Ideální řešení pro…
Nejvyšší kvality, zcela přírodní březové štěpky. Zabarvují uzené výrobky na krásnou zlatavou barvu a způsobují, že získávají jemné a zároveň svůdné aroma.
Přírodní dubové štěpky. Potraviny uzené s jejich pomocí jsou nasyceny přitažlivou chutí s lehkým nahořklým a karamelovým zakončením. Dubové štěpky zabarví výrobky dohněda.
Štěpka ze dřeva jabloně přidají masu přirozenou uzenou sladkost, které výborně doladí ryby, mořské plody i drůbež
Nejvyšší kvality, zcela přírodní olšové štěpky. Používané k uzení všech druhů mas a ryb. Zaručí krásnou barvu, od tmavě zlaté až po hnědou. Jejich výjimečné aroma proniká hluboko do pokrmů.
Vstupní surovinou je pro výrobu našich grilovacích briket je dřevěné uhlí vyrobené z tvrdých listnatých dřevin, jako ekologické a zdravotně nezávadné pojivo je použit potravinářský škrob. Největší…
Dvojnásobný vítěz testu kvality TEST DNES. Vstupní surovinou je dřevěné uhlí vyrobené z tvrdých listnatých dřevin, jako ekologické a zdravotně nezávadné pojivo je použit potravinářský škrob.
Dřevěné uhlí GASTRO 10 kg INDONÉSIE z velmi tvrdých tropických dřevin.








