Systém klik, použití pro pasteraci do 100 °C po dobu 1 hodiny.
Použití pro sterilizaci do 125°C po dobu 1 hodiny (rozdíl mezi vnitřním a vnějším tlakem menší než 0,7 bar).
Použití pro sterilizaci do 125°C po dobu 1 hodiny (rozdíl mezi vnitřním a vnějším tlakem menší než 0,7 bar).
Použití pro sterilizaci do 125°C po dobu 1 hodiny (rozdíl mezi vnitřním a vnějším tlakem menší než 0,7 bar).
Vakuovací sáčky určené k dozrávání sýrů jsou navrženy tak, aby byly vhodné pro použití v sýrárnách bez zracích sklepů nebo pro oblasti s obtížemi v udržení ideálního zracího prostředí. Tyto sáčky…
Varný obal na tlačenky a prejty. Drží kalibr.
Sáčky se mohou zahřát až na 70°C po dobu až 2 hodin nebo vydrží zahřátí na 100°C po dobu až 15 minut.
Jednorázová hliníková miska AL 104G je určena pro ohřev, pečení, balení i přepravu pokrmů. Díky svým kompaktním rozměrům je ideální pro jednotlivé porce jídel, hotové pokrmy, přílohy nebo dezerty.…
Rozměry sáčku 160 x 250 mm. Cena je za 1 sáček.
Varný sáček pro vakuovou baličku.
návleky na obuv hmotnost 2,5 g rozměr 15 x 41 cm materiál: polyetylenbarva








