Při výrobě sušenýho masa je koření prostě grunt a pro biltong to platí obzvlášť. Abys to měl co nejsnadnější, tak jsme se rozhodli, že se podělíme o naši unikátní směs, kterou sami vyrábíme a používáme od roku 2011, a která je vyšlechtěná jak Hrabě von Gutschmeckt. Dobří jazykové tvrdí, že naše směs vystřelí tvoje domácí sušení do topu. Stačí si použít správný poměr a můžeš začít. A pokud nejseš úplný pako, tak výsledek bude prostě bomba.
Při výrobě sušenýho masa je koření prostě grunt a pro biltong to platí obzvlášť. Abys to měl co nejsnadnější, tak jsme se rozhodli, že se podělíme o naši unikátní směs, kterou sami vyrábíme a používáme od roku 2011, a která je vyšlechtěná jak Hrabě von Gutschmeckt. Dobří jazykové tvrdí, že naše směs vystřelí tvoje domácí sušení do topu. Stačí si použít správný poměr a můžeš začít. A pokud nejseš úplný pako, tak výsledek bude prostě bomba.
Že je tenhle kořenicí základ vážně kvalitka ✅ se můžeš přesvědčit v recenzích našich zákazníků na Heurece nebo rovnou na vlastní chuťový pohárky.
Být tebou neváháme už ani minutu,⏰ protože jde o jeden z našich nejprodávanějších kousků. Všechno děláme ručně, nejsme továrna a zvládáme vyrobit jen omezené množství, jinak bychom nebyli schopni ručit vysokou za kvalitu. Tak si pospěš.
Pokud se rozhodneš používat naši směs, nemusíš maso už víc solit, sůl je totiž obsažena v ideálním poměru přímo v jejím základu.🔝
hovězí maso, jablečný ocet, koriandr, pepř, česnek, sůl, chilli 0,7%
Na 1 kilo masa použij 20-25 gramů (asi čtyři a půl lžičky) našeho základního koření. (Pokud jdeš sušit biltong, nezapomeň také na Jablečný ocet.)
Pro výrobu sušenýho masa existuje přesně stanovený postup. Je samozřejmě možný si každý recept přizpůsobit podle svojí chuti, my ti ovšem v začátku pomůžeme dostat pod kůži základy, aby se z tebe stal co nejrychleji ten správnej master.
Pro jistotu ti i tady přinášíme podrobný popis toho, co a jak musíš během sušení udělat, abys dospěl do cíle. My jsme samozřejmě ochotni pomoci v každém kroku.