Brus pro mokré broušení s kotoučem 200 mm (japonský kámen, hrubost 800) Snadné broušení nožů, nůžek, seker i nástrojů s dokonalým výsledkem – i bez předchozích zkušeností. Navíc se 3letou zárukou.
Tento inovativní kuchyňský doplněk využívá silné magnety zabudované do dřeva, aby byly vaše nože v bezpečí a na dosah. Design přírodního dřeva harmonicky zapadne do každého interiéru kuchyně a…
Kompletní sada 13 nožů od značky Giesser, uložených v praktickém pouzdru. Ideální pro profesionální kuchaře i domácí kuchyňské nadšence. Obsahuje širokou škálu nožů pro různé kuchyňské úkoly.
Sada tří kuchařských prémiových nožů řady PremiumCut od společnosti Giesser.
Ideální pro použití v restauracích, hotelech a pizzeriích ke strouhání parmazánu a dalších tvrdých sýrů.
Ve světě GRAEF CUTTING WORLD předvádíme celé naše know-how. Více než 100 let vynalézavosti a inovací vstoupilo do našich univerzálních kráječů. Jsou „Handmade in Germany“ a jsou synonymem špičkové…
GOU Nakiri nůž je určený ke krájení ovoce a zeleniny. Dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary se snadno krájí díky obdélníkovému tvaru, který je přizpůsobený především pro krájení směrem nahoru a…
Kuchařský nůž SUPER GOU Nakiri je primárně určený pro krájení ovoce a zeleniny. S Nakiri nožem velmi snadno docílíte velmi přesné tvary ať již potřebujete krájet na malé či velké kostky nebo naopak…
GOU je ochranná známka společnosti Yaxell Corporation a v japonštině toto slovo znamená “skvostný”.
Cheese-O-Matic Black je robustní a precizní řezačka sýrů, navržená pro pulty, obslužné úseky a sýraře, kteří potřebují spolehlivě a bezpečně porcovat celé bochníky sýrů. Tento nástroj umožňuje rovný,…
SUPER GOU 161 KONATA nůž s extra širokou čepelí, která umožňuje snadné nabírání nakrájených potravin. Univerzální nůž určený pro krájení většího masa bez kostí a velké zeleniny.
Ideální do profesionálního provozu - snadno se obsluhuje. Vhodná jak pro ruční, tak strojové nože a různé řezné nástroje.
Malá bruska určená pro restaurace a obchody. Bruska na nože RS-75 je určena pro broušení ručních nožů s hladkým ostřím.








