Profesionální banketový vozík GN 2/1 je navržen pro udržování pokrmů ve správné teplotě a vlhkosti během přepravy, výdeje nebo servisu. Je ideální pro hotelové bankety, cateringové služby, nemocnice,…
Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +10°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro bezpečné chlazení a udržování Vaší zásoby, nebo jídelní…
Nosič talířů Blanco Portable 20 je praktické a efektivní řešení pro profesionální gastronomii, které usnadňuje manipulaci a přenos připravených pokrmů. Tento stojan je navržen pro bezpečné uložení až…
Vozík polohovací pro vyprazňování multifunkční pánve RATIONAL VCC 211/311 “výroba”
ø 125 mm, 2 pevná kolečka a 2 otočná kolečka, z toho 2 s brzdou, pneumatiky mají bezhlučný, měkký materiál, plast
Robustní udírenský vozík o rozměrech 1360 × 700 × 830 mm je určen pro profesionální použití v masném průmyslu a uzenářské výrobě. Slouží k zavěšování a transportu uzenin, masných polotovarů nebo…
Tento profesionální udírenský vozík je navržen pro efektivní manipulaci s udírenskými rámy a závěsnými tyčemi při výrobě uzenin, masa, ryb či sýrů. Konstrukce je plně svařovaná z kvalitní nerezové…
Vozík na hovězí čtvrtě je robustní a odolné řešení určené pro bezpečnou a efektivní manipulaci s masnými produkty na jatkách a v masném průmyslu. Díky nerezové konstrukci splňuje přísné hygienické…
Praktický zásobník na koše s robustní konstrukcí je navržen pro snadný a hygienický transport mycích nebo oplachových košů v gastroprovozech. Vhodný do kuchyní, jídelen, pekáren nebo výrobních závodů.
Tento profesionální udírenský vozík je navržen pro maximální efektivitu, bezpečnost a dlouhou životnost v potravinářském provozu. Konstrukce je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, která zajišťuje…
Ke skladování, přepravě gastronádob. Úložná kapacita vozíku : 2x GN1/1. Gastronádoby nejsou součást vozíku, nutné přikoupit.
Nový vozík s termokrytem pro model SCC 202.