BROWIN Komora vzduchová horizontální ke kvašení (plast)
BROWINBROWIN Komora vzduchová horizontální ke kvašení (plast) (2)BROWIN Komora vzduchová horizontální ke kvašení (plast) (3)
BROWIN Komora vzduchová horizontální ke kvašení (plast) (4)BROWIN Komora vzduchová horizontální ke kvašení (plast) (5)
+9

BROWIN Komora vzduchová horizontální ke kvašení (plast)

Skladem 3 ks
9. 9. u vás
Ihned k odběru na 1 prodejně
36,30 Kč
30 Kč bez DPH
Férová cena
Našli jste někde lepší cenu?
Kontaktujte nás a cenu dorovnáme.
Kód produktu: 5904816006131
Značka: BROWIN

Inovativní, horizontální, nerozbitná vzduchová komora určená pro demižony a zavařovací sklenice, kterou můžete umístit na spíž. Vzduchová komora umožňuje uvolňování oxidu uhličitého při fermentaci a zabezpečení vsázky proti přístupu much a jiného hmyzu. 

  • Šetří místo - horizontální vzduchová komora instalovaná v zátce nebo víku demižonu nebo sklenice umožňuje snížit výšku dávkové nádoby, takže ji lze umístit na polici stojanu.
  • Odolnost - nabízený vzduchový uzávěr je na rozdíl od alternativ ze skla nerozbitný a bude sloužit mnoho let.
  • Bezpečnost použití - při vkládání a vyjímání vzduchové komory ze zátky nehrozí prasknutí a pořezání rukou. 
  • Snadné plnění tekutinou - široký kalich usnadňuje nalévání vody po dobu kvašení.
  • Vyrobeno v Polsku - horizontální přechodová komora byla navržena a vyrobena společností Browin.

Horizontální vzduchová komora je produkt určený pro použití během fermentace. Jeho design umožňuje šetřit místo. Demižon nebo sklenice s horizontální vzduchovou komorou má nižší výšku než tradiční vertikální vzduchová komora. To umožňuje umístit nádoby během kvašení například: na polici ve spíži.

Vzduchová komora je vyrobena z kvalitního odolného materiálu, díky kterému se nemusíte bát, že se rozbije nebo vás pořeže.

Materiál použitý na výrobu vzduchové komory byl schválen pro styk s potravinami.

Vzduchová komora je kompatibilní s univerzální fermentační zátkou se zátkou.

Jak používat:

K ochraně obsahu vsázky proti okysličení a zároveň umožnění pravidelné emise oxidu uhličitého produkovaného při procesu fermentace se používá vzduchová komora naplněná vodou.

Díky pohyblivému vodoměru si můžeme všimnout měnící se intenzity fermentačního procesu - od turbulentní fáze (intenzivní probublávání) až po stacionární. Odpařování vody je přirozené, proto je nutné pamatovat na její doplňování v přechodové komoře. Pokud tak neučiníte, může dojít k příliš intenzivnímu okysličení kapaliny, což vede k oxidaci vytvořeného etanolu na kyselinu octovou. Tento nepříznivý proces mohou způsobit i ovocné mušky, kterým se podaří proniknout do nádoby.

Celý popis