Infračervené a povrchové teploměry jsou klíčové pro kontrolu teploty potravin. Díky nim můžete rychle a přesně změřit teplotu povrchu výrobků i celých palet. Kombinace infračerveného a vpichovacího měření umožňuje kontrolovat jak povrchovou, tak vnitřní teplotu potravin.
Tyto teploměry jsou ideální pro použití v supermarketech, během přepravy zboží nebo v potravinářských provozech. Kompaktní a vždy připravené k okamžitému použití, poskytují praktické řešení pro zajištění kvality a bezpečnosti potravin.
Tak jednoduchá kontrola teploty potravin ještě nikdy nebyla: s infračerveným teploměrem testo 831 změříte povrchovou teplotu jednotlivých výrobků a kompletních palet s výrobky během sekundy a s…
Teploměr testo 104-IR BT umožňuje bezkontaktní měření povrchových teplot a nabízí také možnost měření teploty jádra, pokud jsou porušeny horní nebo dolní mezní hodnoty. Všechny naměřené hodnoty jsou…
Při výrobě a zpracovávání potravin je zajištění kvality zboží zásadní. Součástí potravinářské kontroly je měření teploty. S naším infračerveným teploměrem testo 826-T2 provedou odpovědné osoby rychle…