Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Řeznický nůž Giesser pro potřeby profesionálů i domácností má vylepšenou čepel z extrémně odolné chrom-molybdenové oceli. Materiál…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Řeznický nůž Giesser pro potřeby profesionálů i domácností má vylepšenou čepel z extrémně odolné chrom-molybdenové oceli. Materiál…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Řeznický nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Řeznický nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella.…
Čepel vyrobena z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli
Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu. Tyto prvky zajišťují vyšší tvrdost čepele (min. 54…
Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v potravinářském průmyslu a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou…
Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v potravinářském průmyslu a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou…
V kvalitě mistra světa: extrémně ostré a s dlouhou životností, vyrobené z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.
Převzato ze série PrimeLine: Protiskluzové, absolutně stabilní, pevně sedí v ruce a zabraňuje nebezpečnému uklouznutí. Dokonalá ergonomie: ergonomické mistrovské dílo pro bezpečnou a neunavující…
Nože určené na porcování masa hovězího, vepřového a dalších druhů mas. Porcovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici…
Kvalitní nože s ostrým hrotem pro snadné stahování kůže z jatečních zvířat nebo ryb. Stahovací nůž GIESSER s plastovou bezpečnostní rukojetí pro bezpečnější vedení řezu. GIESSER je světový lídr ve…
Nože určené na porcování masa hovězího, vepřového a dalších druhů mas. Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž GIESSER z vysoce kvalitního materiálu. Kvalitní provedení…
Nože určené na porcování masa hovězího, vepřového a dalších druhů mas. Dělicí nůž pro přípravu masa Giesser Primeline s čepelí z vysoce odolné chrom-molybdenové oceli. Vysoká prokalitelnost materiálu…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Se speciálním výbrusem proti přilnavosti. Vysoce kvalitní jateční nůž německé značky GIESSER. Čepel z chrom-molybdenové oceli a…
Nůž je určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb.
Nůž je určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb.
Nůž do jatečních provozů. Chrom-molybdenová čepel Tvrdost 56 - 57 HRC Odolnost proti korozi Ergonomická rukojeť GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a…
Jateční nůž s čepelí z nerezové oceli. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné hygienické standardy.…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Kvalitní menší šikovný nůž na porcování a jemné vykosťování drůbeže. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…