Nože určené na porcování masa hovězího, vepřového a dalších druhů mas. Porcovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici…
Kvalitní nože s ostrým hrotem pro snadné stahování kůže z jatečních zvířat nebo ryb. Stahovací nůž GIESSER s plastovou bezpečnostní rukojetí pro bezpečnější vedení řezu. GIESSER je světový lídr ve…
Nože určené na porcování masa hovězího, vepřového a dalších druhů mas. Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž GIESSER z vysoce kvalitního materiálu. Kvalitní provedení…
Nože určené na porcování masa hovězího, vepřového a dalších druhů mas. Dělicí nůž pro přípravu masa Giesser Primeline s čepelí z vysoce odolné chrom-molybdenové oceli. Vysoká prokalitelnost materiálu…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Se speciálním výbrusem proti přilnavosti. Vysoce kvalitní jateční nůž německé značky GIESSER. Čepel z chrom-molybdenové oceli a…
Nůž do jatečních provozů. Chrom-molybdenová čepel Tvrdost 56 - 57 HRC Odolnost proti korozi Ergonomická rukojeť GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Kvalitní menší šikovný nůž na porcování a jemné vykosťování drůbeže. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen. Nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Jateční nůž se silnou čepelí z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56 – 57 stupňů podle Rockwella. Ostří je hladké a díky kvalitnímu leštění dobře odolává rzi. Dřevěná rukojeť umožňuje pevný a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi. Červená ergonomická rukojeť…