
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí.
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí.
Čepel vyrobena z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli
Náš specializovaný nůž na celer vám umožní jednoduchý a přesný řez vaší oblíbené zeleniny.
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva.
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva.
Profesionální stahovací nůž Giesser G 2008 je navržen pro efektivní stahování kůže a precizní zpracování masa. Díky kvalitní čepeli z nerezové oceli nabízí maximální ostrost a dlouhou životnost,…
Čepel 13 cm z vysoce kvalitní oceli, ideální pro stahování kůže a precizní zpracování zvěřiny. Ergonomická protiskluzová rukojeť zajišťuje bezpečný a pohodlný úchop.








