Vyberte si hladký nůž pro precizní řez a snadné krájení. Ať už pracujete v gastronomii, masné výrobě nebo potřebujete spolehlivý nástroj pro každodenní využití, hladký nůž se vám v kuchyni bude hodit.
Správně zvolené hladké nože ulehčují práci, zlepšují přesnost a přispívají k vyšší efektivitě při přípravě pokrmů. V naší nabídce najdete nože s různými variantami ostří, které splňují vysoké nároky profesionálů i náročných domácích uživatelů.
Vykosťovací nůž Giesser 3165 s délkou čepele 16 cm je profesionální nástroj navržený pro řezníky, kuchaře a všechny, kteří potřebují přesný a odolný nůž pro oddělování masa od kostí.
Exkluzivní designová série. Spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily…
Exkluzivní designová série. Spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily…
Profesionální dekorační nůž Giesser G 9481 je ideální nástroj pro precizní úpravu a zdobení potravin. Díky speciálně tvarované čepeli umožňuje snadné vyřezávání detailních vzorů, tvarování ovoce,…
Praktický kapesní zavírací nůž Giesser G 7984 C kombinuje funkčnost a odolnost v elegantním nerezovém provedení. Díky kompaktním rozměrům a skládací konstrukci je ideální volbou pro profesionální i…
Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu. Tyto prvky zajišťují vyšší tvrdost čepele (min. 54…
Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v potravinářském průmyslu a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou…
Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v potravinářském průmyslu a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou…